Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Věcné téma = "kuřecí maso"
  1. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Amerykański "Broiler Industry" : produkcja, obrót, konsumpcja / Eugeniusz Sackiewicz.    Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 1967 . 187 s. - C 63.458
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  2. Klasické kuře / Anne Willanová ; [překlad Blanka Nováčková].    Praha : Kentaur, 1993 . 127 s. il. ; . ISBN 80-85285-29-0 - B 36.323
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  3. Kuchařka nejen na neděli. Vaříme, pečeme, smažíme a připravujeme kuře / Jaroslav Vašák ; [ilustrace Jiří Winter-Neprakta].    [S.l.] : Turpress, [1995] . 63 s. il. ; - C 283.216/1
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  4. Kuře : praktická kuchařka krok za krokem / [Linda Fraserová ; z angličtiny přeložila Alena Soušková].    Praha : Svojtka & Co., 2003 . 256 s. il. ; . ISBN 80-7237-712-4 - C 311.146
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  5. Kuře pro pány i kmány / Jaroslav Vašák ; [fotografie Jiří Poláček].    Praha : Práce, 1998 . 30 s. il. . ISBN 80-208-0481-1 - C 293.120
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  6. Kuře, kapr, králík : pokrmy z bílých mas ve zdravé kuchyni / B. Ševčíková, H. Zvěřinová, P. Momčilová ; [kresby Pavla Olšáková ; grafická úprava Krista Grecová ; fotografie na obálce Jaroslav Kvíz].    Čestlice : Pavla Momčilová, 1995 . 71 s. obr. . ISBN 80-85936-00-3 - C 284.014
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  7. "Zpracujeme 100 tisíc kuřat denně" : známý jihočeský šéfkuchař tentokrát navštívil vodňanský podnik na zpracování drůbeže / Petr Stupka ; foto: Slavomír Kubeš, MF Dnes.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 22, č. 125 (28.05.2011). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B5.  il.

    článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.