Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 41  
Váš dotaz: Věcné téma = "gastronomie Česko"
  1. 365 : gastromapa Lukáše Hejlíka / fotografie: Adriana Fialová a archiv podniků.    Praha : Došel karamel, s.r.o., 2020 . 365 stran ilustrace (převážně barevné), mapy, portréty ; . ISBN 978-80-907765-1-7 - C 398.170
    Umístění: 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Na Sadech dospělé10/000

  2. Alchymie v kuchyni / [Roman Bortel ... et al.].    Praha : Národní zemědělské muzeum, 2010 . 140 s. . ISBN 978-80-86874-26-5 - C 340.278
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  3. Böhmische Küche : Tradition, beliebte Speisen, Rezepte / [text Petr Stupka, Jan Eliášek ; Übersetzung Anna Tauc].    Český Krumlov : MCU, 2014 . 76 s. barev. il., mapy, portréty ; . ISBN 978-80-7339-120-1 (brož.) - C 360.658
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  4. Boží hody : jak jedli Židé v Čechách a na Moravě / Ruth Bondyová ; [ilustrace Jiří Slíva].    V Praze : Nakladatelství Franze Kafky, 2008 . 177 s. il. ; . ISBN 978-80-86911-16-8 (váz.) - C 332.644
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000
    Na Sadech dospělé10/000

  5. Brno 100 : gastromapa Lukáše Hejlíka.    Praha : Došel karamel, s.r.o., 2022 . 217 stran barevné ilustrace, portréty ; . ISBN 978-80-906434-8-2 - C 408.113
    Umístění: 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010
    Na Sadech dospělé10/000

  6. La cuisine Tchèque : traditions, plats favoris, recettes / [textes: Petr Stupka, Jan Eliášek ; traduction: Anna Kubista].    Český Krumlov : MCU, 2014 . 76 s. barev. il., mapky ; . ISBN 978-80-7339-121-8 (brož.) - C 360.657
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  7. Culinary experiences.    [České Budějovice] : Jihočeská centrála cestovního ruchu, 2014 . 1 mapa barevná ; - MC 6.017
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  8. Czech cuisine : tradition, customs, popular dishes, recipes / [texts Petr Stupka, Jan Eliášek ; translation Bryce Belcher].    Český Krumlov : MCU, 2014 . 75 s. barev. il., mapy, portréty ; . ISBN 978-80-7339-263-5 - C 360.530
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  9. Czech cuisine : tradition, favorite foods, recipes / [texts Petr Stupka, Jan Eliášek ; translation Bryce Belcher].    Český Krumlov : MCU, 2014 . 76 s. barev. il., mapy, portréty ; . ISBN 978-80-7339-119-5 - C 360.656
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  10. Czech it out / autor: Jitka Krulcová.    Praha : Premium Media Group, a.s., 2020 . 229 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-908023-2-2

    Czech it out

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.