Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Věcné téma = "fosilní savci"
  1. Morava v době ledové : prostředí posledního glaciálu a metody jeho poznávání / Rudolf Musil ; vědecké ilustrace Petr Modlitba.    Brno : Masarykova univerzita, 2014 . 228 s. il. (některé barev.), mapy ; . ISBN 978-80-210-6364-8 (váz.) - B 54.093
    Umístění: 56 - Paleontologie. Zkameněliny
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  2. O původu ssavců / rozprava, kterou v klubu přírodovědeckém dne 26. února 1888 přednesl Boh. Bauše.    V Praze : Knihtiskárna a nakladatelství J. Otty, 1889 . 36 s.

    O původu ssavců
  3. Pravěký svět Zdeňka Buriana : monstra třetihor a čtvrtohor / sestavili Ondřej Müller a Rostislav Walica ; slovo úvodem William Stout ; kapitoly o pravěku Václav Vančata a Bořivoj Záruba.    V Praze : Albatros, 2023 . 573 stran ilustrace (převážně barevné), portréty, faksimile ; . ISBN 978-80-00-07200-5 - B 61.353
    Umístění: 75/76.071 - Malíři, malířky, grafici, grafičky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/100

  4. Sloupská jeskyně a její doba pravěká : (s 10 tabulemi) : předloženo na zasedání matematicko-přírodovědné sekce 23. května 1867 / Jindřich Wankel ; [z německého originálu ... překlad a původní poznámky Vratislav Grolich a Jiří Urban ; odborná nomenklatura a textové úpravy Rudolf Musil a Karel Valoch].    Blansko : Městská knihovna, c2003 . 68 s., 10 s. obr. příl. il. ; . ISBN 80-239-1972-5

    Sloupská jeskyně a její doba pravěká
  5. Zaniklá sláva savců / [text] Oldřich Fejfar, [ilustrace] Pavel Major ; ve spolupráci s Gerhardem Storchem ... [et al.].    Praha : Academia, 2005 . 278 s. il. (některé barev.), mapy ; . ISBN 80-200-1361-X - B 46.347
    Umístění: 56 - Paleontologie. Zkameněliny
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.