Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 11  
Váš dotaz: Věcné téma = "fermentované potraviny"
  1. Fermentace / Holly Davisová ; přeložili: Jan a Dina Podzimkovi.    Praha : Grada, 2021 . 271 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-271-3152-5 - C 403.970
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  2. Fermentace : recepty na domácí kvašení / Cosima Bellersen Quirini ; přeložila Jana Bílková.    Praha : Grada, 2015 . 126 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-247-5634-9 - C 364.578
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010
    Na Sadech dospělé10/000

  3. Fermentované potraviny ke každému jídlu : kuchařka plná rychlých a snadných receptů s 10 potravinami bohatými na živé kultury / Hayley Barisa Ryczeková ; z anglického originálu Fermented foods at every meal ... přeložila Barbora Šůchová.    Praha : Alpha Book, 2023 . 192 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-88428-18-3 - C 414.644
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010

  4. Fermentujeme se superkvašáky / Eva Horáčková.    V Brně CPress, 2021 . 204 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-264-3895-3 - C 403.383
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010
    Na Sadech dospělé00/010

    Fermentujeme se superkvašáky
  5. Kouzlo fermentace s plísní koji / Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková.    Praha : Alferia, 2023 . 333 stran, 16 stran obrazových příloh ilustrace (převážně barevné) ; . ISBN 978-80-271-1342-2 - C 416.436
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  6. Kvašené potraviny pro vitalitu a zdraví : zlepšete své zažívání a nastartujte imunitu s vynikajícími recepty / Dunja Gulinová ; fotografie Toby Scott ; z anglického originálu Fermented foods for vitality & health ... přeložila Jitka Rákosníková.    Praha : Ikar, 2016 . 160 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-249-3124-1 - C 369.330
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010

  7. Převratné kvašení : kombucha, kefír, miso... : 70 receptů vždy po ruce / Sébastien Bureau a David Côté ; z francouzského originálu La Révolution Fermentation ... přeložila Hana Jovanovičová.    Praha : Euromedia Group, 2021 . 199 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-242-7655-7 - B 59.736
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010

  8. Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková].    Praha : Grada, 2015 . 255 s. il. ; . ISBN 978-80-247-5214-3 - C 360.875
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010

  9. Umění fermentace. Díl druhý, Pivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil.    Praha : Alferia, 2021 . 337 stran ilustrace (některé barevné) ; . ISBN 978-80-271-0315-7 - C 404.163/2
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010

  10. Umění fermentace. Díl první, Postupy & vybavení, nakládaná zelenina & kimčchi, kysané nápoje, domácí kefíry, jogurty & sýry, medoviny, vína & cidery / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil.    Praha : Alferia, 2021 . 353 stran ilustrace (některé barevné) ; . ISBN 978-80-271-0316-4 - C 404.163/1
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.