Výsledky vyhledávání
- *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Atlas der Gärungsorganismen : Leitfaden für mikrobiologische Übungen an Fach- und Hochschulen und der Betriebskontrolle in der Gärungstechnik / M. Glaubitz. Berlin : Parey, 1965 . 92 s. il. - C 56.426
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Bakteriálne a plesňové fermentácie / Ján Zelinka. Bratislava : Vydavatel'stvo Slovenskej akadémie vied, 1960 . 359 s. - C 37.564
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 2 0/0 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Die Bierbrauerei. III. Band, Die Technologie der Gärung. Das fertige Bier / by Karl Schuster, Franz Weinfurtner. Stuttgart : Ferdinand Enke, 1963 . xii, 493 s. il. - C 66.565/3
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Biochemie und Technologie der Hefe / Emil Bergander. Dresden : Steinkopff, 1959 . 10, 190 s. - C 34.253
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - Divoké kvašené nápoje : limonády, piva, vína, medoviny / Pascal Baudar ; překlad Tomáš Roztočil. Praha : Alferia, 2022 . 299 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-271-3479-3 - C 407.542
Umístění: 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Fermente in Rahmen der Lebensmittel-chemie / Paul Hirsch. Dresden : Th. Steinkopff, 1956 . 12, 94 s. - C 26.444
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - Fermentované potraviny ke každému jídlu : kuchařka plná rychlých a snadných receptů s 10 potravinami bohatými na živé kultury / Hayley Barisa Ryczeková ; z anglického originálu Fermented foods at every meal ... přeložila Barbora Šůchová. Praha : Alpha Book, 2023 . 192 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-88428-18-3 - C 414.644
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky