Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 48  
Váš dotaz: MDT+Konspekt = "^663/664:54^"
  1. Analýza potravin : laboratorní cvičení / Jana Hálková, Marie Rumíšková, Jana Rieglová.    Újezd u Brna : Ivan Straka, 2001 . 109, ii s. il. ; . ISBN 80-86494-03-9 (brož.) - B 54.103
    Umístění: 54 - Chemie. Obecná chemie
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  2. Analýza potravin / Jana Hálková, Marie Rumíšková, Jana Rieglová.    Újezd u Brna : Ivan Straka - vydavatel odborných publikací, 2001 . 94, iv s. il. ; . ISBN 80-86494-02-0 (brož.) - B 49.696
    Umístění: 664 - Potravinářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000
    Lidická volný výběr10/000

  3. Das Buch der Erfindungen, Gewerbe und Industrien. Fünfter Band, Die chemie des tägliches Lebens / herausgegeben von F. Reuleaux ; unter Mitwirkung von Gustav Heppe.    Leipzig ; und Berlin : Verlag und Druck von Otto Spamer, 1891 . viii, 544 s., [2] l. obr. příl. il. - C 358.682/5
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  4. Cereální chemie a technologie I : cereální chemie, mlýnská technologie, technologie výroby těstovin / Josef Příhoda, Pavel Skřivan, Marie Hrušková.    Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2003 . 202 s. il. ; . ISBN 80-7080-530-7 - S 29.556/1
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  5. Doba jedová / Anna Strunecká, Jiří Patočka.    Praha : Triton, 2011 . 295 s. . ISBN 978-80-7387-469-8 (brož.) - C 343.644
    Umístění: 66 - Chemický průmysl. Chemické technologie
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Čtyři Dvory10/000
    Lidická volný výběr00/010
    Na Sadech dospělé00/010
    Rožnov10/000
    Suché Vrbné10/000
    Vltava10/000

  6. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Einführung in die Lebensmittelchemie / A. Beythien, Werner Heimann.    Dresden : Theodor Steinkopff, 1956 . 443 s. tab. - C 24.937
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  7. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Ernährung und Lebensmittelchemie Originalbericht der Diskussionstagung der Chemischen Gesellschaft in der Deutschen Demokratischen Republik.    Berlin : Deutscher Verlag der Wissenschaften, 1955 . 101 s. - C 22.478
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  8. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Fermente in Rahmen der Lebensmittel-chemie / Paul Hirsch.    Dresden : Th. Steinkopff, 1956 . 12, 94 s. - C 26.444
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  9. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Grundzüge der Lebensmittelchemie / von Werner Heimann.    Dresden Verla Theodor Steinkopff, 1969 . 610 s. il. - C 68.582
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  10. Hodnocení obsahu hořkých látek v českých chmelech z ročníkové sklizně / Karel Krofta, Alexandr Mikyška.    [Žatec] : Chmelařský institut s.r.o. ; [Praha] : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s., [2017] . 24 stran barevné ilustrace, mapy ; . ISBN 978-80-86836-15-7 - C 382.588
    Umístění: 633.8 - Léčivé rostliny. Kořeninové rostliny
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.