Výsledky vyhledávání
- Aby za kávou nemuseli jezdit, otevřeli si podnik : k prázdninám patří výlety nejen do přírody, ale i za dobrotami. MF DNES přináší výběr podniků v kraji, kam stojí za to vyrazit / Monika Filipová ; foto: Petr Lundák, MAFRA, M. Filipová, MAFRA. -- In: Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 32, č. 176 (02.08.2021), s. 12. Ilustrace
- Hitem jsou teď exotické chutě / (din) ; foto: archiv redakce. -- In: Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- č. 147 (26.06.2019), s. 4. Ilustrace
- Chuť původního nanuku Míša je pro zmzlináře ta nejlepší : gulášovou nebo klobásovou zmrzlinu zákazník v Gelaterii Strážný nenajde: Zmrzlinové chuti musejí mít logiku a zmrzlinář Stanislav Žák tvrdí, že v jednoduchosti je síla / (aja) ; foto: Deník/Jana Vandlíčková. -- In: Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- Číslo 178 (04.08.2021), strana 3. Ilustrace
- Jahody míří z pole přímo do zmrzliny : lidé, kteří si přijdou na pole k Bavorovu na Strakonicku pro jahody, si mohou u plantáží pochutnat na zmrzlině nebo kávě pražené v místní pražírně / Linda Stárková ; foto: Slavomír Kubeš, MAFRA. -- In: Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 25, č. 159 (10.07.2014). Jižní Čechy Dnes -- S. B3. il.
- Lidé se nebojí experimentů, říká zmrzlinář Jiří Hochman : těm, kteří mají rádi chladivé mlsání, servíruje vyhlášený zmrzlinář třeba příchuť krupicové kaše / (din) ; foto: archiv Moccacafé Tábor. -- In: Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- Číslo 156 (09.07.2021), strana 2. Ilustrace
- Nejlepší ocenění? Pozvánka k mistrovi : Jiří Hochman z Tábora se z evropského klání zmrzlinářů vrátil s uznáním novinářů / Alena Šatrová ; foto: Eva Krejsová. -- In: Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- Č. 173 (28.07.2018), s. 4. Ilustrace
- Nejlepším zmrzlinářem v České republice se stal Táborák Jiří Hochman / Alena Šatrová ; foto: archiv Deníku. -- In: Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- Č. 82 (06.04.2017), s. 2. Ilustrace
- *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Das neue Speiseeis-Buch : ein Fachbuch für Speiseeishersteller, Konditoren und Patissiers / [Gerhard Zittlau, Otto Günther]. Berlin : Verlag die Wirtschaft, 1954 . 142 s. il. - C 17.596
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0