Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 23  
Váš dotaz: MDT+Konspekt = "^66.098:577.15^"
  1. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Atlas der Gärungsorganismen : Leitfaden für mikrobiologische Übungen an Fach- und Hochschulen und der Betriebskontrolle in der Gärungstechnik / M. Glaubitz.    Berlin : Parey, 1965 . 92 s. il. - C 56.426
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Bakteriálne a plesňové fermentácie / Ján Zelinka.    Bratislava : Vydavatel'stvo Slovenskej akadémie vied, 1960 . 359 s. - C 37.564
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická20/000

  3. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Die Bierbrauerei. III. Band, Die Technologie der Gärung. Das fertige Bier / by Karl Schuster, Franz Weinfurtner.    Stuttgart : Ferdinand Enke, 1963 . xii, 493 s. il. - C 66.565/3
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  4. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Biochemie und Technologie der Hefe / Emil Bergander.    Dresden : Steinkopff, 1959 . 10, 190 s. - C 34.253
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  5. Divoké kvašené nápoje : limonády, piva, vína, medoviny / Pascal Baudar ; překlad Tomáš Roztočil.    Praha : Alferia, 2022 . 299 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-271-3479-3 - C 407.542
    Umístění: 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010
    Na Sadech dospělé10/000

  6. Domácnost bez chemie : šetrné čištění, uchovávání potravin, péče o tělo / Joanna Tołłoczko ; přepracování českého vydání: Ivana Vítová.    Dubicko : Infoa, 2020 . 255 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7547-627-2 - C 398.297
    Umístění: 64 - Domácí hospodářství. Vaření. Hotelnictví
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010

  7. Fermentace : recepty na domácí kvašení / Cosima Bellersen Quirini ; přeložila Jana Bílková.    Praha : Grada, 2015 . 126 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-247-5634-9 - C 364.578
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010
    Na Sadech dospělé10/000

  8. Fermentace / Holly Davisová ; přeložili: Jan a Dina Podzimkovi.    Praha : Grada, 2021 . 271 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-271-3152-5 - C 403.970
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  9. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Fermente in Rahmen der Lebensmittel-chemie / Paul Hirsch.    Dresden : Th. Steinkopff, 1956 . 12, 94 s. - C 26.444
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  10. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Fermenty v medicine, piščevoj promyšlennosti i sel'skom chozjajstve.    Kijev : Naukova dumka, 1968 . 251 s. il. - C 68.833
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.