Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 16  
Váš dotaz: MDT+Konspekt = "^641.55:637.55^"
  1. Divočák : recepty z kančího masa / Mikael Axell a Frida Ernsth ; fotografie Stefan Wettainen.    Praha : Jan Vašut s.r.o., 2022 . 142 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7541-323-9 - B 60.500
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  2. Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty / Carsten Bothe.    Praha : Vašut, 2021 . 87 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7541-239-3 - C 400.911
    Umístění: 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010

  3. Jednoduše & dokonale Ryby, drůbež, zvěřina / Roman Vaněk, Jana Vaňková.    Praha : Prakul Production, s.r.o., 2021 . 94 stran barevné ilustrace, portréty ; . ISBN 978-80-87737-58-3 - B 59.651
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000
    Na Sadech dospělé10/000

  4. "Kuchař musí být zbožíznalec a obchodník, jinak koupí plevel" : za zvěřinou do budějovické restaurace Metropol / Petr Stupka ; foto: Ladislav Němec, MF Dnes.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 22, č. 230 (01.10.2011). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B4.  il.

    článek
  5. Lovecká kuchařka, aneb, Zvěřina a ryby nejen na talíři / František Janalík a Jiří Marhold ; [ilustrace Jiří Winter-Neprakta].    Praha : Plot, 2003 . 151 s. il. ; . ISBN 80-86523-22-5

    Lovecká kuchařka, aneb, Zvěřina a ryby nejen na talíři
  6. Medvědí tlapa je pořád hitem : známý šéfkuchař v rámci seriálu MF DNES navštívil restauraci Hubert v Hluboké nad Vltavou, kde připravují vyhlášenou zvěřinu / Petr Stupka ; foto: Ladislav Němec, MF Dnes.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 22, č. 276 (26.11.2011). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B4.  il.

    článek
  7. Moderní myslivecká kuchařka / Zdeněk Schejbal ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Ladislav Hulínský.    České Budějovice : Dona, 2007 . 139 s., [8] s. barev. obr. příl. il. ; . ISBN 978-80-7322-108-9 - C 328.889
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  8. Myslivec a rybář v kuchyni / Vladimír Doležal ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek.    České Budějovice : Dona, 2009 . 197 s., [16] s. obr. příl. il. ; . ISBN 978-80-7322-131-7 (váz.) - C 337.489
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  9. Myslivec a rybář v kuchyni / Vladimír Doležal ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek.    České Budějovice : Dona, 2001 . 197 s., [16] s. barev. obr. příl. il., (některé barev.) ; . ISBN 80-7322-007-5 - C 304.585
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  10. Myslivecká kuchyně : speciality nejen ze zvěřiny na 285 způsobů / Pavel Martin.    Praha : IŽ, 1998 . 225 s., [4] s. obr. příl. barev. il. ; . ISBN 80-240-0639-1

    Myslivecká kuchyně

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.