Výsledky vyhledávání
- Divočák : recepty z kančího masa / Mikael Axell a Frida Ernsth ; fotografie Stefan Wettainen. Praha : Jan Vašut s.r.o., 2022 . 142 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7541-323-9 - B 60.500
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla - Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty / Carsten Bothe. Praha : Vašut, 2021 . 87 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7541-239-3 - C 400.911
Umístění: 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso - "Kuchař musí být zbožíznalec a obchodník, jinak koupí plevel" : za zvěřinou do budějovické restaurace Metropol / Petr Stupka ; foto: Ladislav Němec, MF Dnes. -- In: Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 22, č. 230 (01.10.2011). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B4. il.
- Lovecká kuchařka, aneb, Zvěřina a ryby nejen na talíři / František Janalík a Jiří Marhold ; [ilustrace Jiří Winter-Neprakta]. Praha : Plot, 2003 . 151 s. il. ; . ISBN 80-86523-22-5
- Medvědí tlapa je pořád hitem : známý šéfkuchař v rámci seriálu MF DNES navštívil restauraci Hubert v Hluboké nad Vltavou, kde připravují vyhlášenou zvěřinu / Petr Stupka ; foto: Ladislav Němec, MF Dnes. -- In: Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 22, č. 276 (26.11.2011). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B4. il.
- Myslivec a rybář v kuchyni / Vladimír Doležal ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek. České Budějovice : Dona, 2001 . 197 s., [16] s. barev. obr. příl. il., (některé barev.) ; . ISBN 80-7322-007-5 - C 304.585
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla - Myslivecká kuchyně : speciality nejen ze zvěřiny na 285 způsobů / Pavel Martin. Praha : IŽ, 1998 . 225 s., [4] s. obr. příl. barev. il. ; . ISBN 80-240-0639-1