Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 40  
Váš dotaz: MDT+Konspekt = "^641.1^"
  1. 0vlivnění nutriční hodnoty svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio) a tolstolobika bílého (Hypophthalmichtys molitrix) cyanobacteriemi = Intenference in nutritive value of muscle of common carp (Cyprinus carpio) and silver carp (Hypophthalmichtys molitrix) by cyanobacteria / M. Palíková ... [et al. ].   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 43, č. 3 (červenec-září 2007), s. 99-106. 

    článek
  2. Amarant - zdroj výživy v 21. století / Zdeněk Zadák, Kristina Matušová a kol..    Praha : Forsapi, 2011 . 100 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-87250-15-0 (brož.) - C 349.619
    Umístění: 632/633 - Rostlinná výroba. Nemoci a škůdci rostlin. Léčivé rostliny
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  3. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Basic foods / June C. Gates.    New York : Holt, Rinehart and Winston, 1976 . xiii, 641 s. il ; . ISBN 0-03-013401-3 - C 210.286
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  4. Dieta na podporu hojení ran : lékař vám vaří / Zuzana Kala Grofová.    Praha : Forsapi, c2012 . 190 s. barev. il. ; . ISBN 978-80-87250-21-1 (brož.) - C 350.676
    Umístění: 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  5. Dieta pro muže pijícího pivo, víno a alkohol / Gardner Jameson, Elliott Williams ; překlad Petr Sumcov.    Hodkovičky : Pragma, [2015] . 82 stran ilustrace ; . ISBN 978-80-7349-448-3 - C 363.185
    Umístění: 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  6. Dieta pro ženy pijící pivo, víno a alkohol / Gardner Jameson, Elliott Williams ; překlad Petr Sumcov.    Hodkovičky / Praha : Pragma [2015] . 82 stran ilustrace ; . ISBN 978-80-7349-455-1 - C 363.806
    Umístění: 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  7. Eigenschaften Werth und Darstellung des Fleisch-Extract : nebst 9 Illustrationen und 71 bewährten Kochrecepten / von Katharina Prato.    Gratz : Druck ung Verlag Buchdruckerei Gutenberg, 1884 . 56 s. il. - NE 3.873
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Zlatá Koruna01/000

    kniha
  8. Erfahrungen mit der nach v. Dungern gelabten Vollmilch bei der Ernährung des gesunden und kranken Säuglings / von F. Siegert.    München : J.F. Lehmann, 1901 . 5 s. - NE 1.038
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Zlatá Koruna01/000

    kniha
  9. Die Ernährung gesunder und kranker Säuglinge mit gelabter Kuhmilch / von Leo Langstein.    Berlin : S. Karger, 1902 . 15 s. - NE 1.039
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Zlatá Koruna01/000

    kniha
  10. Factors influencing nutritional value of fish = Faktory ovlivňující výživovou hodnotu ryb / Sarvenaz Khalili Tilami.    Vodňany : Fakulta rybářství a ochrany vod, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, 2019 . 116 stran ilustrace ; . ISBN 978-80-7514-084-5 - C 396.877
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.