Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 11  
Váš dotaz: MDT+Konspekt = "^637.55^"
  1. Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty / Carsten Bothe.    Praha : Vašut, 2021 . 87 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7541-239-3 - C 400.911
    Umístění: 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Drůbež, zvěřina, ryby, konzervy : zbožíznalecká příručka / [autoři:] Josef Kavina, Josef Winter.    Praha : Merkur, 1975 . 62, [1] s. - C 211.496
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  3. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Hygiena potravín. 3. [časť], Hydina, vajcia, divina, ryby / Autori: Štefan Izák a kol..    Bratislava : Príroda, 1978 . 365 s. - C 213.119/3
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  4. Koroptve v kuchyni : sbírka 41 předpisů, jak koroptve účelně upravovati a z nich ty nejchutnější pokrmy připravovati / českým hospodyňkám [sepsala a] sestavila Božena Jedličková.    V Praze : knihkupectví A. Reinwart, [1910?] . 19 stran

    Koroptve v kuchyni
  5. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Myslivecká kuchařka / [pod vedením Marcely Mottlové sestavil kolektiv autorů.    Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1968 . 307 s., [8] s. barev. fot. příl. il. ; - C 66.675
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  6. Radioaktivita v těle divokých prasat na území NP Šumava / text Adam Jirsa ; foto: Václav Hřebek, Tomáš Jiřička.   -- In:  Šumava -- ISSN 0862-5166. -- č. 1 (Jaro 2013), s. 6-7.  Ilustrace

    článek
  7. Ryby, zvěřina, víno : historie, současnost, legislativa, gastronomie, recepty.    Třeboň : Místní akční skupina Třeboňsko ve spolupráci s Místní akční skupinou Mikulovsko, 2011 . 143 s. barev. il., mapy ; . ISBN 978-80-254-9243-7 (v knize neuvedeno : brož.) - C 341.597
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  8. Úprava zajíce v kuchyni : návod pro hospodyně i kuchařky, jak levně a úspěšně mohou upravovati různé pokrmy z masa zaječího : 58 předpisů, jež dle nejlepších spisů kuchařských, jakož i z vlastních zkušeností upravila Božena Jedličková : dodatkem připojeno 20 vyzkoušených předpisů, jak králičí maso nejvhodněji za pokrm upraviti možno.    V Praze : knihkupectví A. Reinwart, 1903 . 45 stran

    Úprava zajíce v kuchyni
  9. Zvěřina / Matthias F. Mangold ; fotografie: Matthias Neubauer, Coco Lang.    Praha : Vašut, 2022 . 62 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7541-255-3 - C 409.168
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  10. Zvěřina by neměla mizet z jídelníčků : tentokrát o zvěřině. Pro maso divočáků, srnců, jelenů, daňků a muflonů jezdí lidé do Soběslavi / Petr Stupka ; foto: Slavomír Kubeš, MAFRA.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 23, č. 273 (22.11.2012). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B4.  il.

    článek

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.