Výsledky vyhledávání
- Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty / Carsten Bothe. Praha : Vašut, 2021 . 87 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7541-239-3 - C 400.911
Umístění: 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Drůbež, zvěřina, ryby, konzervy : zbožíznalecká příručka / [autoři:] Josef Kavina, Josef Winter. Praha : Merkur, 1975 . 62, [1] s. - C 211.496
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Hygiena potravín. 3. [časť], Hydina, vajcia, divina, ryby / Autori: Štefan Izák a kol.. Bratislava : Príroda, 1978 . 365 s. - C 213.119/3
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - Koroptve v kuchyni : sbírka 41 předpisů, jak koroptve účelně upravovati a z nich ty nejchutnější pokrmy připravovati / českým hospodyňkám [sepsala a] sestavila Božena Jedličková. V Praze : knihkupectví A. Reinwart, [1910?] . 19 stran
- *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Myslivecká kuchařka / [pod vedením Marcely Mottlové sestavil kolektiv autorů. Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1968 . 307 s., [8] s. barev. fot. příl. il. ; - C 66.675
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - Radioaktivita v těle divokých prasat na území NP Šumava / text Adam Jirsa ; foto: Václav Hřebek, Tomáš Jiřička. -- In: Šumava -- ISSN 0862-5166. -- č. 1 (Jaro 2013), s. 6-7. Ilustrace
- Ryby, zvěřina, víno : historie, současnost, legislativa, gastronomie, recepty. Třeboň : Místní akční skupina Třeboňsko ve spolupráci s Místní akční skupinou Mikulovsko, 2011 . 143 s. barev. il., mapy ; . ISBN 978-80-254-9243-7 (v knize neuvedeno : brož.) - C 341.597
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 0 0/1 0 0 - Úprava zajíce v kuchyni : návod pro hospodyně i kuchařky, jak levně a úspěšně mohou upravovati různé pokrmy z masa zaječího : 58 předpisů, jež dle nejlepších spisů kuchařských, jakož i z vlastních zkušeností upravila Božena Jedličková : dodatkem připojeno 20 vyzkoušených předpisů, jak králičí maso nejvhodněji za pokrm upraviti možno. V Praze : knihkupectví A. Reinwart, 1903 . 45 stran
- Zvěřina / Matthias F. Mangold ; fotografie: Matthias Neubauer, Coco Lang. Praha : Vašut, 2022 . 62 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7541-255-3 - C 409.168
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla - Zvěřina by neměla mizet z jídelníčků : tentokrát o zvěřině. Pro maso divočáků, srnců, jelenů, daňků a muflonů jezdí lidé do Soběslavi / Petr Stupka ; foto: Slavomír Kubeš, MAFRA. -- In: Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 23, č. 273 (22.11.2012). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B4. il.