Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 29  
Váš dotaz: MDT+Konspekt = "^637.5.03^"
  1. 20. výročí založení závodu ve Vodňanech : 1965-1985.    [Vodňany : Jihočeské drůbežářské závody, 1985] . 1 dvojlist (4 s. ) il. - DT 4.980
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  2. Domácí porážky drůbeže a králíků / Wilhelm Bauer.    [Líbeznice] : Víkend, 2018 . 126 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7433-228-9 - C 382.150
    Umístění: 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  3. Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty / Carsten Bothe.    Praha : Vašut, 2021 . 87 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7541-239-3 - C 400.911
    Umístění: 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010

  4. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Ekonomičeskoje stimulirovanije v rybnoj promyšlennosti v novych uslovijach planirovanija / I.P. Mal'cev.    Moskva : Piščevaja promyšlennost', 1968 . 161 s. il. - C 68.848
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  5. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Finansovaja rabota na mjasokombinatach i v organizacijach po zagotovkam i otkormu skota / M. I. Basovič.    Moskva : Piščevaja promyšlennost', 1967 . 266 s. - C 64.494
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  6. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Hygiene der Fleischgewinnung.    Jena : Gustav Fischer, 1978 . 134 s. obr. a grafy ; 22 cm - C 214.661
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  7. Jakost a zpracování ryb / Ivo Ingr.    V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2004 . 102 s. il. ; . ISBN 80-7157-804-5 - S 30.572
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  8. Kapří jerky nejvíc chutnají ženám : kulinář Petr Stupka se vypravil do Mostků u Kaplice, kde vyrábějí sušené jerky z Třeboňského kapra / Petr Stupka ; foto: S. Kubeš, MAFRA.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 24, č. 165 (18.07.2013). Jižní Čechy Dnes -- S. B4.  il.

    článek
  9. Konské maso může se jísti : swobodné slowo k ponaučení obecenstwa a na odpor protiwníkům / od Ondřeje Khuen-a ; zčeštil a rozmnožil Jozef Stanislaw Menšík.    W Jindřichowě Hradci : Tisk Aloisia Josefa Landfrasa, 1854 . 23 s.

    Konské maso může se jísti
  10. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Kupujeme a upravujeme maso / Rudolf Böhm, Maryna Klimentová.    Praha : Merkur, 1970 . 232, [7] s. - C 75.042
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.