Výsledky vyhledávání
- *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Biochemie a technologie plísňových sýrů. Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1967 . 287 s. - C 61.679
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Chemické a fyzikálně-chemické metody v kontrole jakosti mléka a mlékárenských výrobků / Zdeněk Cvak, Ludmila Peterková, Eva Černá. Praha : Výzkumný ústav potravinářský, Středisko potravinářských informací : Milkom, 1992 . 17, 221 s. obr., fotogr., tab. ; . ISBN 80-85120-36-4 (brož.) - C 276.096
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická příruční sklad 1 0/0 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Jednotné výrobní předpisy pro cukrovary / zprac. [kol.] pod ved. Jar. Vondráčka. Praha : Cukrovarnický průmysl, 1966 . 124 s. - C 59.167
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Kontrola spotřeby a výtěžnosti při výrobě sýrů / Václav Kněz. Praha : Česká akademie zemědělská, 1972 . 182 s. il. - C 86.753
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Lihovarské výrobky a lihoviny : jednotné technologické postupy. I. díl. Praha : Ústřední výzkumný ústav potravinářského průmyslu, 1968 . 1 sv. (různé stránkování) - C 66.834/1
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Lihovarské výrobky a lihoviny : jednotné technologické postupy. II. díl. Praha : Ústřední výzkumný ústav potravinářského průmyslu, 1968 . 1 sv. (různé stránkování) - C 66.834/2
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Mikrobiologie potravin. 1. díl / [Autor:] Vladimír Bartl a kol.. Praha : St. inspekce jakosti výrobků potrav. prům., 1965 . 145, [1] s.
- C 55.684
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Mikrobiologie potravin. 2. díl / Vladimír Bartl a kol.. Praha : St. inspekce jakosti výrobků potrav. prům., 1966 . 141, [1] s. - C 55.684/2
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Mléko jako surovina pro mlékárenský průmysl / Miloš Mergl, Eva Černá. Praha : Česká akademie zemědělská, 1971 . 242 s. il., tab. - C 79.815
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Obaly a balení v mlékárenském průmyslu / Josef Šiman. Praha : Mlékárenský průmysl, 1967 . 196, [1] s. - C 62.885
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0