Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Edice = "Eseje Odeon"
  1. Jak rozumět médiím : extenze člověka / Marshall McLuhan ; [přeložil Miloš Calda ; doslov napsal Jaroslav Střítecký].    Praha : Odeon, 1991 . 348 s. . ISBN 80-207-0296-2 (váz.) - C 273.611
    Umístění: 316.774 - Masmédia. Komunikační média
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000
    Na Sadech dospělé10/000
    Suché Vrbné10/000

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Literární rozmanitosti / Paul Valéry ; vybral, uspoř., z franc. přel. a doslov naps. Jaroslav Fryčer ; obálka, vazba a graf. úprava Vladimír Nárožník.    Praha : Odeon, 1990 . 284 s. . ISBN 80-207-0175-3 (Váz.) - C 269.173
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  3. Luk a lyra / Octavio Paz ; [ze španělských originálů vybral, uspořádal a doslovem opatřil Vladimír Mikeš].    Praha : Odeon, 1992 . 306 s. . ISBN 80-207-0349-7 - C 276.244
    Umístění: 82 - Literatura. Literární věda
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000
    Na Sadech dospělé10/000

  4. O básnictví a básnících / Thomas Stearns Eliot ; [přeložil Martin Hilský].    Praha : Odeon, 1991 . 357 s. . ISBN 80-207-0286-5 - C 273.119
    Umístění: 821.111 - Angloamerická literatura. Anglicky psaná literatura
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000
    Na Sadech dospělé10/000
    Suché Vrbné10/000

  5. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    O člověku a kultuře / Sigmund Freud ; [přeložili Ludvík Hošek a Jiří Pechar].    Praha : Odeon, 1990 . 444 s. . ISBN 80-207-0109-5 - C 269.042
    Umístění: 159.96 - Parapsychologie. Psychotronika. Psychoanalýza
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000
    Na Sadech dospělé10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.