Výsledky vyhledávání
Váš dotaz:
Autor osobní jméno = "Beck Simone 1904 1991"
- Umění francouzské kuchyně : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Kniha druhá / Julia Childová, Simone Becková ; z anglického originálu Mastering the art of French cooking, volume two ... přeložil Jan Kozák. V Brně : JOTA, 2015 . 727 stran ilustrace ; . ISBN 978-80-7462-866-5 - C 359.894/2
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyněPobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická volný výběr 1 0/0 0 0 Na Sadech dospělé 0 0/0 1 0 Citace
- Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně / Julia Childová, Louisette Bertholleová, Simone Becková ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Sládek]. Brno : Jota, 2014 . 895 s. . ISBN 978-80-7462-441-4 (váz.) - C 359.894
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyněCitace