Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 17  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth v0019120 xcla^"
  1. Botanické zajímavosti Křemešníku / Miroslav Šrůtek.   -- In:  Vlastivědný sborník Pelhřimovska -- č. 3 (1992), s. 3-11. 

    článek
  2. Druhové bohatství ekosystémů a jeho význam pro zachování naší přírody do budoucna / Václav Skuhravý, Marcela Skuhravá.   -- In:  Ochrana přírody -- 50/8 (1995), s. 276-278. 

    článek
  3. Hořeček. Ohrožená rostlina z luk / (ČTK) ; Foto: Václav Pancer, ČTK.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 30, č. 225 (27.09.2019), s. 13.  Ilustrace

    článek
  4. Kapro-kachní chovy (farmy) na rybnících v jižních Čechách a jejich vliv na vegetaci makrofyt / Slavomil Hejný.   -- In:  Sborník Jihočeského muzea v Českých Budějovicích. Přírodní vědy -- 38/1-2 (1998), s. 53-60. 

    článek
  5. Kritický stav rybničního ekosystému Řežabinec - chráněného území nadnárodního významu a možná východiska jeho obnovy / Emilie Pecharová.   -- In:  -- 12/1 (1995), s. 45-60 . Sborník - Agronomická fakulta v Českých Budějovicích. 

    článek
  6. Lupina mnoholistá : invazní kráska nejen okrajů šumavských cest / text: Libor Ekrt ; foto: Libor Ekrt, Miroslav Černý.   -- In:  Šumava -- ISSN 0862-5166 (od r. 1996). -- Roč. 11 (Léto 2006), s. 20-21.  il.

    článek
  7. Národní park Podyjí - ohlédnutí za vznikem před třiceti lety / text a foto Martin Škorpík.   -- In:  Šumava -- ISSN 0862-5166. -- Léto (2021), s. 14-15.  Ilustrace

    článek
  8. Pestřice / text a foto: Josef Majer.   -- In:  Šumava -- ISSN 0862-5166 (od r. 1996). -- Roč. 11 (Zima 2006), s. 20-21.  il.

    článek
  9. Přírodní poměry Šibeničního vrchu u Prachatic / Bohuslav Nauš.   -- In:  Zlatá stezka -- 10 (2003), s. 211-219 : il.. 

    článek
  10. Přírodní poměry vrchu Výrovec u Prachatic / Bohuslav Nauš.   -- In:  Zlatá stezka -- Roč. 11 (2004), s. 255-274.  il.

    článek

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.