Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 9  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth v0016005 xcla^"
  1. Alodiální panství Nová Bystřice v držení podnikavé hraběnky Marie Antonie z Clary-Aldringenu / Pavel Koblasa.   -- In:  Vlastivědný sborník Dačicka, Jindřichohradecka a Třeboňska -- ISSN 1801-3759. -- ISBN 978-80-86227-90-0. -- Svazek 34 (2022), strana 72-78. 

    článek
  2. Instalace farářů na panství Vimperk v 18. století / Pavla Stuchlá.   -- In:  Zlatá stezka -- Roč. 5, (1998), s. 249-264. 

    článek
  3. Městský patronát s jeho projevy a úcta k Písecké Madoně na výstavě "Kostel ve městě" / Jan Adámek.   -- In:  Prácheňské muzeum v Písku -- (2009), s. 110-114.  Ilustrace

    článek
  4. Náboženská a patronátní agenda ve visitačních písemnostech panství Vimperk z první poloviny 18. století / Pavla Stuchlá.   -- In:  Zlatá stezka -- Roč. 20, (2013), s. 43-91.  Ilustrace

    článek
  5. Nástupní podmínky pro budoucího netolického faráře z roku 1681 / Pavla Stuchlá.   -- In:  Zlatá stezka -- Roč. 16, (2009), s. 63-81.  Ilustrace

    článek
  6. Nástupní podmínky pro fary eggenberského patronátu na přelomu 17. a 18. století / Pavla Stuchlá.   -- In:  Archivum Trebonense -- Roč. 12 (2011), s. 269-282.  il.

    článek
  7. Obnova nepřijatých presentací eggenberského patronátu na beneficia duchovní správy v Prachaticích, Chrobolech a Mirovicích roku 1718 / Pavla Stuchlá.   -- In:  Zlatá stezka -- Roč. 25, (2018), s. 71-89.  Ilustrace

    článek
  8. Pavel Pumpr. Beneficia, záduší a patronát v barokních Čechách. Na příkladu třeboňského panství na přelomu 17. a 18. století / Pavla Stuchlá.   -- In:  Výběr -- ISSN 1212-0596. -- Roč. 48, č. 3 (2011), s. 199-200. 

    článek
  9. Taxy schwarzenberské dvorské kanceláře za přípovědi patronátních beneficií na tzv. nových panstvích v Čechách z let 1736 až 1770 / Pavla Stuchlá ; foto Pavla Stuchlá.   -- In:  Zlatá stezka -- Roč. 27, (2020), s. 73-113.  Ilustrace

    článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.