Výsledky vyhledávání
- *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Cvičení z technologie živočišných výrobků. 1.. Praha : Státní pedagogické nakladatelství, n.p., 1979 . 1 sv. - S 9.371/1
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 4 0/0 0 0 - Dietární antioxidanty v praxi / Milan Pešek a kolektiv. České Budějovice : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, 2017 . 200 stran ilustrace (některé barevné) ; . ISBN 978-80-7394-681-4 - C 378.839
Umístění: 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa - Dietary antioxidants in practise / Pavel Smetana - editor ; Michal Pešek and contributing authors ; translation: Martina Švejdová. České Budějovice : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích: Pedagogická fakulta : Zemědělská fakulta : Fakulta rybářství a ochrany vod, 2018 . 198 stran ilustrace (převážně barevné) ; . ISBN 978-80-7394-708-8 - B 57.687
Umístění: 615.1/.4 - Farmakologie. Léky. Zdravotnický materiálPobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 0 0/1 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Efektivní využití nestandartního syrového mléka ve výživě telat. Praha : Ústav vědeckotechnických informací pro zemědělství, 1992 . 36 s. - C 274.680
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická příruční sklad 1 0/0 0 0 - Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část II., Základy zpracování a zbožíznalství mléka a mléčných výrobků / Milan Pešek. České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997 . 182 s. . ISBN 80-7040-237-7 - S 24.405/2
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/1 0 0 - Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část I., Jakost potravin, potravinových surovin a mléka / Milan Pešek. České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997 . 235 s. . ISBN 80-7040-236-9 - S 24.405/1
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 2 0/1 0 0 - Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení : vědecká monografie = Fatty acids of cow milk fat and factors affecting their composition : a review / Eva Samková, Milan Pešek, Jiří Špička. V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2008 . 90 s. il. ; . ISBN 978-80-7394-104-8 - C 332.228
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 0 0/1 0 0 Lidická příruční sklad 1 0/0 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Mlékařství a hodnocení živočišných výrobků. Praha : Vysoká škola zemědělská, 1985 . 321 s. - S 14.758
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 3 0/0 0 0 - Ošetřování, hodnocení jakosti a zpracování mléka na farmě / Milan Pešek ; [autor ilustrací Otakar Procházka]. V Praze : Institut výchovy a vzdělávání Ministerstva zemědělství ČR, 1999 . 54 s. il. . ISBN 80-7105-191-8 - C 295.281
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická příruční sklad 1 0/0 0 0 - Potravinářské zbožíznalství / Milan Pešek a kolektiv. České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2000 . 175 s. . ISBN 80-7040-399-3 - S 26.620
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 0 0/1 0 0