Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 48  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth m0059239 xcla^"
  1. Armáda má novou krev : nástupní termín přivedl do Strakonic chlapce z celé republiky / Karel Hoch.   -- In:  Listy Strakonicka -- 2/82 (08.04.1994), s. 10. 

    článek
  2. Bydleli v obecních kasárnách : čeští kuchaři ve Švýcarsku uspěli s našimi tradičními jídly / Karel Hoch.   -- In:  Listy Strakonicka -- 2/133 (07.06.1994), s. 9. 

    článek
  3. Čestné občanství veteránům : LSNS nemá pověření amerického ministra obrany ke koordinaci oslav / Karel Hoch.   -- In:  Listy Strakonicka -- 3/38 (14.02.1995), s. 9. 

    článek
  4. Člověk člověku přítelem / Karel Hoch.   -- In:  Listy Strakonicka -- 2/89 (16.04.1994), s. 9. 

    článek
  5. Člověk je na prvním místě : zdravotnický personál je tím prvkem, který vytváří pocit jistoty pacienta / Karel Hoch.   -- In:  Listy Strakonicka -- 2/109 (10.05.1994), s. 11. 

    článek
  6. Divadlo je životem : ve sportu jsem mohl být úspěšnější, ale divadlo se mi stalo osudem / Miloslav Pikolon ; Zaps. Karel Hoch.   -- In:  Listy Strakonicka -- 2/92 (20.04.1994), s. 10. 

    článek
  7. Dostanete jakoukoliv knihu : zřízení studovny najde odezvu mezi všemi zájemci / Karel Hoch.   -- In:  Listy Strakonicka -- 2/144 (20.06.1994), s. 11. 

    článek
  8. Experiment před tabulí : po počátečním ostychu zavládla pohoda a ovzduší porozumění / Heinz Hartauer ; Zaps. Karel Hoch.   -- In:  Listy Strakonicka -- 2/290 (10.12.1994), s. 9. 

    článek
  9. Fotbalista, který je doma na divadelních prknech : "To si v životě nezapamatuju," tvrdil M. Pikolon při pohledu na tlustý scénář : zastavení s-- Miloslavem Pikolonem / Karel Hoch.   -- In:  Listy Strakonicka -- 3/55 (06.03.1995), s. 10. 

    článek
  10. Generála přivítalo rogallo : i v mrazivém počasí předvedli vojáci profesionální výkon / Karel Hoch.   -- In:  Listy Strakonicka -- 2/289 (09.12.1994), s. 9. 

    článek

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.