Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth g0002169 xcla^"
  1. Hovězí párek z Kaplických uzenin? Rarita na trhu a úchvatná chuť : Kaplické uzeniny vyrábí maso a uzeniny s označením Z Gruntu / Martin Beneš ; foto: Slavomír Kubeš, MAFRA.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 25, č. 237 (09.10.2014). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B4.  il.

    článek
  2. "Jerky mají úspěch v barech a na diskotékách. Zaženou hlad" : spolumajitel firmy Corax Trading Miloslav Koutník sází na svou specialitu: Jihočeské jerky / Miloslav Koutník, Martin Beneš ; foto: Slavomír Kubeš, MAFRA.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 24, č. 211 (10.09.2013). Jižní Čechy Dnes -- S. B3.  il.

    článek
  3. Kapří jerky nejvíc chutnají ženám : kulinář Petr Stupka se vypravil do Mostků u Kaplice, kde vyrábějí sušené jerky z Třeboňského kapra / Petr Stupka ; foto: S. Kubeš, MAFRA.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 24, č. 165 (18.07.2013). Jižní Čechy Dnes -- S. B4.  il.

    článek
  4. Kobyly zněly Pomalším / Pavel Mörtl.   -- In:  Českobudějovické listy -- 12/36 (12.02.2003), s. 20. 

    článek
  5. Na summit NATO míří býci z Brloha / Miroslav Vráblík ; Zuzana Kyselová.   -- In:  Českobudějovické listy -- 11/260 (08.11.2002), s. 1. 

    článek
  6. Siveni a potočáci se kulí v líhni u Lipna. Mezi prvními v regionu / Foto: Pavel Pechoušek.   -- In:  Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- č. 4 (06.01.2022), s. 2.  Ilustrace

    článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.