Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth 0112866 xcla^"
  1. Černé zlato putuje na talíře i z jihu Čech. Bez zabíjení ryb / Kamila Minaříková ; foto: ÚAOV.   -- In:  Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- Číslo 84 (09.04.2022), strana 11.  Ilustrace

    článek
  2. Dospělé vyzy velké dříve tahala z vody volská spřežení : je jim 13 let a už váží 40 kilo / foto: Ladislav Němec, MF Dnes.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 22, č. 81 (06.04.2011). Jižní Čechy Dnes -- S. B1.  il.

    článek
  3. Ke krémům z kaviáru teď přidali i masku / (ks) ; foto: Deník/R. Doležalová.   -- In:  Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- č. 225 (27.09.2019), s. 3.  Ilustrace

    článek
  4. Molekulární aspekty determinace pohlaví u jeseterovitých ryb = Molecular aspects of sturgeon sex determination M. Havelka, E. Lebeda, M. Flajšhans.   -- In:  Bulletin VÚRH Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 47, č. 1 (2011), s. 17-25.  il.

    článek
  5. Pleťová maska z kaviáru jako první využívá nanovlákna / Michal Bělský.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 30, č. 226 (30.09.2019), s. 13. 

    článek
  6. Univerzita vyrábí z jiker krémy / Michal Bělský.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 29, č. 273 (24.11.2018), s. 18. 

    článek
  7. Vědci zkusí uměle odchovat ohrožené jesetery : na Fakultě rybářství a ochrany vod vyvinuli metodu pro transplantaci zárodečných kmenových buněk do těla náhradního rodiče / Andrea Zahradníková ; Foto: Deník/FROV JU.   -- In:  Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- Č. 274 (24.11.2014), s. 10.  ilustrace

    článek
  8. Z kaviáru vyrábějí pleťové krémy : v 90. letech začali s chovem jeseterů. Teď z jejich jiker vyrábějí nejen u mnoha lidí oblíbenou pochutinu, ale také kosmetiku / (ks) ; foto: Deník/Radka Doležalová.   -- In:  Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- č. 273 (24.11.2018), s. 2.  Ilustrace

    článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.