Výsledky vyhledávání
- Divočák : recepty z kančího masa / Mikael Axell a Frida Ernsth ; fotografie Stefan Wettainen. Praha : Jan Vašut s.r.o., 2022 . 142 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7541-323-9 - B 60.500
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla - Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty / Carsten Bothe. Praha : Vašut, 2021 . 87 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7541-239-3 - C 400.911
Umístění: 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso - "Kuchař musí být zbožíznalec a obchodník, jinak koupí plevel" : za zvěřinou do budějovické restaurace Metropol / Petr Stupka ; foto: Ladislav Němec, MF Dnes. -- In: Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 22, č. 230 (01.10.2011). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B4. il.
- Kuchařka. 6, Zvěřina, ryby, mořští živočichové / text a fotogr. Vladimír Doležal ; Ilustr. Miloslav Martenek ; Graf. úprava Jiří Jabulka . České Budějovice : Dona, 1993 . 138 s., [16] s. obr. příl. il. . ISBN 80-85463-23-7 - P 20.693/6
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídlaPobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 0 0/1 0 0 Lidická příruční sklad 1 0/0 0 0 - Lovcova kuchyně : kuchyňská úprava všech druhů zvěře pernaté a srstnaté / poměrům naší domácí kuchyně přizpůsobil Václav Soukup. Praha : Hejda a Tuček, [1909] . 279 s.
- Lovecká kuchařka, aneb, Zvěřina a ryby nejen na talíři / František Janalík a Jiří Marhold ; [ilustrace Jiří Winter-Neprakta]. Praha : Plot, 2003 . 151 s. il. ; . ISBN 80-86523-22-5
- Medvědí tlapa je pořád hitem : známý šéfkuchař v rámci seriálu MF DNES navštívil restauraci Hubert v Hluboké nad Vltavou, kde připravují vyhlášenou zvěřinu / Petr Stupka ; foto: Ladislav Němec, MF Dnes. -- In: Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 22, č. 276 (26.11.2011). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B4. il.