Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 19  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth v0026128^"
  1. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    100 a 1 zvěřinových jídel / Ladislav Nodl, Pavel Maruška ; Obálka a graf. úprava Hana Převrátilová.    Praha : Merkur, 1993 . 101 s. . ISBN 80-7032-062-1 (brož.) - C 279.233
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    100 a 1 zvěřinových jídel / Drahomíra Peukertová ; Il. Daniela Volfová-André.    Praha : Merkur, 1984 . 84 s. obr. ; - C 240.987
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická20/000

  3. Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty / Carsten Bothe.    Praha : Vašut, 2021 . 87 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7541-239-3 - C 400.911
    Umístění: 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010

  4. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Drůbež a zvěřina / Jaroslava Böhmová ; Il. František Škoda ; Fot.: Olga Davidová.    Praha : Práce, 1972 . 31, [1] s. - B 15.260
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  5. Drůbež a zvěřina / [Jana Frolíková ; fotografie Lukáš Kliment].    Praha : Svojtka a Vašut, 1994 . 35 s. barev. fot. . ISBN 80-85521-66-0 - C 284.610
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  6. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Drůbež, zvěřina, ryby, konzervy : zbožíznalecká příručka / [autoři:] Josef Kavina, Josef Winter.    Praha : Merkur, 1975 . 62, [1] s. - C 211.496
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  7. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Hygiena potravín. 3. [časť], Hydina, vajcia, divina, ryby / Autori: Štefan Izák a kol..    Bratislava : Príroda, 1978 . 365 s. - C 213.119/3
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  8. Koroptve v kuchyni : sbírka 41 předpisů, jak koroptve účelně upravovati a z nich ty nejchutnější pokrmy připravovati / českým hospodyňkám [sepsala a] sestavila Božena Jedličková.    V Praze : knihkupectví A. Reinwart, [1910?] . 19 stran

    Koroptve v kuchyni
  9. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Myslivecká kuchařka / [pod vedením Marcely Mottlové sestavil kolektiv autorů.    Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1968 . 307 s., [8] s. barev. fot. příl. il. ; - C 66.675
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  10. Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny / Jarmila Rakušanová ; [ilustrace Alena Barešová].    Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1983 . 238 s., [16] s. obr. příl. il. - C 238.666
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.