Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth v0020713^"
  1. Mýty na talíři : proč téměř nic z toho, co se říká o jídle, není pravda / Tim Spector ; přeložil Tomáš Kačer.    Brno : Host, 2023 . 316 stran . ISBN 978-80-275-1564-6 - C 413.704
    Umístění: 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010
    Na Sadech dospělé10/000

  2. Retrojídlo : jak jsme jedli za socialismu / Martin Franc.    V Brně : CPress, 2020 . 262 stran ilustrace (převážně barevné), faksimile ; . ISBN 978-80-264-3317-0 - C 398.080
    Umístění: 316.72/.75 - Životní styl. Každodenní život. Hodnoty
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010
    Vltava10/000

  3. Stravování a vztah k jídlu u českých adolescentů ve 21. století / Helena Pipová, Martin Dolejš, Jaroslava Suchá, Markéta Kostková, Anna Urešová.    Praha : Togga ve spoluprácii s Univerzitou Palackého v Olomouci, 2021 . 1 online zdroj (361 stran) . ISBN 978-80-7476-218-5. ISBN 978-80-244-5822-9

    počítačový soubor
  4. Z mysterií chuti a kuchyně : kulturní klepy / snesl Jan J. Řehák.    V Kutné Hoře : Karel Šolc, 1882 . 73 s.

    Z mysterií chuti a kuchyně
  5. Zvířata jsou k sežrání : lehce stravitelná psychologie karnismu a veganství / Eva Grestenbergerová.    V Brně : CPress, 2020 . 200 stran ilustrace ; . ISBN 978-80-264-3279-1 - C 396.849
    Umístění: 316.7 - Sociologie kultury. Kulturní život
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.