Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth v0018182^"
  1. Biosynthesis of food components / Jan Velíšek, Karel Cejpek.    Tábor : OSSIS, 2008 . xii, 497 s. il. ; . ISBN 978-80-86659-12-1 - C 331.972
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  2. Pěstitelské práce II. / Radmila Dytrtová, Jitka Vodáková.    Praha : Raabe, [2015] . 126 stran ilustrace ; . ISBN 978-80-7496-202-8 - B 55.415
    Umístění: 632/633 - Rostlinná výroba. Nemoci a škůdci rostlin. Léčivé rostliny
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  3. Über Gerbesäure in frischen und trockenen Pflanzenkörpern in Hinsicht auf Färbekunst und Gerberey / von Johann Andreas Scherer.    Prag : Gottlieb Haase, 1804 . 29 s.

    Über Gerbesäure in frischen und trockenen Pflanzenkörpern in Hinsicht auf Färbekunst und Gerberey


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.