Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 132  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth v0010781^"
  1. A novou značku získaly... niva, paštika i uzený kapr : šest výrobků z jihu Čech smí od včera používat logo Regionální potravina. Na čtyři roky / Lenka Zimmelová ; foto: MF Dnes.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 21, č. 169 (23.07.2010). Jižní Čechy Dnes -- S. B2.  il.

    článek
  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Analytisches Nachschlagewerk für die Qualitätskontrolle von Lebensmitteln. Band 1, Brüh-, Koch- und Rohwurst mit Grundrezepturen und Kommentaren / [von Franz Meurer].    Leipzig : Fachbuchverlag GMBH, 1952 . 160 stran - C 15.584/1
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  3. Biopotraviny : hodnocení kvality, zpracování a marketing / Jan Moudrý, Jaroslav Prugar.    Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 2002 . 34 s. il. ; . ISBN 80-7271-111-3 (Ústav zemědělských a potravinářských informací : brož.) : - B 43.133
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  4. Bioprodukty se lépe prodávají : základem je garance o způsobu výroby bez rozpustných hnojiv a pesticidů / Jiří Urban ; zaps. (vh).   -- In:  Listy Prachaticka -- 2/33 (08.02.1995), s. 11. 

    článek
  5. Budějovický Budvar si přivezl tři medaile ze soutěže kvality / (sej) ; Foto: Budějovický Budvar.   -- In:  Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- Č. 140 (15.06.2011), s. 6.  il.

    článek
  6. Budoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku / Ondřej Valenta, Petr Hladík a kol..    Praha : Sociologické nakladatelství, 2011 . 123 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-7419-056-8 (Sociologické nakladatelství SLON : brož.). ISBN 978-80-86794-38-9 (Technologické centrum AV ČR : brož.) - C 350.571
    Umístění: 664 - Potravinářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  7. Budvar je jako VIP. Je neustále ostře střežený : než se pivo dostane na stáčecí linku a na ní do sudu nebo do láhve, několikrát ho bedlivě zkontroluje oddělení řízení jakosti / Luboš Dvořák ; Foto: Deník/Jaroslav Sýbek.   -- In:  Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- Č. 149 (26.06.2012), s. 6.  il.

    článek
  8. Cenu Chutná hezky mají džem, med i mošt / (ČTK).   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 33, č. 150 (28.06.2022), s. 15. 

    článek
  9. Cenu získalo zelí i kozí jogurt / (ČTK).   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 31, č. 165 (17.07.2020), s. 15. 

    článek
  10. Co chutná hezky a Jihočesky : už po osmé ve středu na výstavišti odborní porotci vybírali nejlepší regionální potraviny / Jana Klomfarová ; foto: Deník/Radka Doležalová.   -- In:  Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- Č. 124 (29.05.2014), s. 5.  ilustrace

    článek

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.