Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 13  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth v0010064^"
  1. Domácí řeznická kuchařka / Josef Dušátko.    Brno : CPress, 2016 . 163 stran, 16 stran obrazových příloh ilustrace (některé barevné) ; . ISBN 978-80-264-0995-3 - C 365.483
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  2. Kak prigotovit' vkusno i deševo solen'ja, varen'ja, kopcen'ja.    Moskva : ÉKSMO, 2010 . 190 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-5-699-42081-0 - C 394.931
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  3. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Konzervovanie ovocia, zeleniny a mäsa v domácnosti / Jaroslav Balaštík.    Bratislava : Slovenské vydavateľstvo pôdohospodárskej literatúry, 1966 . 356 s. il. ; - C 57.981
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  4. Kuchařka : konzervujeme ovoce, zeleninu, houby, maso / fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek.    České Budějovice : Dona, 2007 . 140 s., [8] s. barev. obr. příl. il. ; . ISBN 978-80-7322-098-3 (brož.) : - C 326.207
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  5. Kuchařka. 10, Konzervujeme ovoce, zeleninu, houby, maso / [Vladimír Doležal ... et al.] ; ilustrace Miloslav Martenek ; [fotografie Vladimír Doležal].    České Budějovice : Dona, 1995 . 140 s., [8] s. barev. il. il. ; . ISBN 80-85463-47-4 - P 20.693/10
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100
    Lidická volný výběr10/000

  6. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Literární rešerše na téma: Konservace ryb.    Vodňany : Výzkumný ústav rybářský, 1966 . 11 s. - P 1.502
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  7. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Solení masa : / [Autoři:] Richard Blanka, Drahoslav Klíma.    Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1967 . 124 s. - C 60.164
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  8. Udíme, nasolujeme, sušíme : průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb / Turan T. Turan.    [Praha] : Slovart, [2016] . 224 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7529-191-2 - B 56.000
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010

  9. Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů / Alena Doležalová a kolektiv.    České Budějovice : Dona, 2016 . 210 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7322-192-8 - C 365.684
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  10. Výroba uzenin, specialit a konserv / Jaroslav Bezděk.    Tábor : OSSIS, 2018 . 155 stran 1 portrét ; . ISBN 978-80-86659-57-2 - C 377.645
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.