Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 109  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth v0008803^"
  1. 5 otázek pro: Vojtěch Procházka / Vojtěch Procházka, Ben Tais Amundssen ; foto: Andreas Ulvo, archiv Vertigo.   -- In:  Rock & pop -- ISSN 0862-7533. -- Roč. 28, č. 9 (2017), s. 90.  Ilustrace

    článek
  2. Australský jazzový mág Morrison rozpálí diváky v Českém Krumlově / (obr) ; foto: Michal Klíma, MF Dnes.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 21, č. 170 (24.07.2010). Jižní Čechy Dnes -- S. B1.  il.

    článek
  3. Avishai Cohen : zpátky k harmonii / připravuje Pavel Víšek.   -- In:  Rock & pop -- ISSN 0862-7533. -- Roč. 25, č. 1 (2014), s. 95.  Ilustrace

    článek
  4. Avishai Cohen : napříč sedmi moři.   -- In:  Rock & pop -- ISSN 0862-7533. -- Roč. 22, č. 5 (2011), s. 111.  il.

    článek
  5. B.B. King : krása a radost královského blues / text: Marcel Koteck ; foto: archiv.   -- In:  Rock & pop -- ISSN 0862-7533. -- Roč. 27, č. 5 (2016), s. 29.  Ilustrace

    článek
  6. Bechyni poctili návštěvou dva uznávaní umělci : dopis / Hana Habešová.   -- In:  Táborské listy -- 8/109 (12.05.1999), s. 15. 

    článek
  7. Ben Williams : nová éra / připravuje Pavel Víšek.   -- In:  Rock & pop -- ISSN 0862-7533. -- Roč. 26, č. 5 (2015), s. 94.  ilustrace

    článek
  8. Billy Cobham : psycholog s paličkami / Billy Cobham, Andy Blackhawks ; foto: Josef Beneš.   -- In:  Rock & pop -- ISSN 0862-7533. -- Roč. 27, č. 12 (2016), s. 32.  Ilustrace

    článek
  9. Billy Cobham : nepřemýšlím o podružnostech / text Milan Janeček ; foto archiv umělce.   -- In:  Rock & pop -- ISSN 0862-7533. -- Roč. 22, č. 10 (2011), s. 78-79.  1 il.

    článek
  10. Blues kousek nad žaludkem / Karel Kobližka.    Tábor : Pro Jazz Gallery Charley vydal OSSIS, 2008 . 60 s. il. ; . ISBN 978-80-86659-13-8 - C 332.000
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.