Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth m0139598^"
  1. 100 a 1 českých lidových jídel / Jaroslav Runštuk, Jiří Groh.    V Praze : Merkur, 1992 . 80 s. . ISBN 80-7032-648-4 - C 276.338
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  2. Receptury teplých pokrmů / Jaroslav Runštuk a kolektiv.    Hradec Králové : R plus, 2001 . 594 s. . ISBN 80-902492-3-X - B 59.301
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.