Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth m0133681^"
  1. Lidé kolem stolu, aneb, Úvod do mezilidské chemie / Miroslav Raab.    Praha : Academia, 2022 . 339 stran ilustrace (převážně barevné), portréty, faksimile ; . ISBN 978-80-200-3323-9 - C 409.026
    Umístění: 316.4 - Sociální procesy. Konflikty. Sociální vývoj
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  2. Materiály a člověk : (netradiční úvod do současné materiálové vědy) / Miroslav Raab.    Praha : Encyklopedický dům, 1999 . 228 s. il. . ISBN 80-86044-13-0 - C 296.610
    Umístění: 620.1/.2 - Materiály. Zkušebnictví. Nauka o zboží
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr20/000

  3. Materiály a člověk : netradiční úvod do současné materiálové vědy / Miroslav Raab.    Ve Zlíně : Univerzita Tomáše Bati, 2020 . 231 stran ilustrace (některé barevné) ; . ISBN 978-80-7454-901-4 - C 412.641
    Umístění: 620.1/.2 - Materiály. Zkušebnictví. Nauka o zboží
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  4. Microscopy, photography and morphology of polymers : English-German-Czech technical vocabulary = Mikroskopie, Photographie und Morphologie von Polymeren = Mikroskopie, fotografie a morfologie polymerů / Miroslav Raab, Miloš Sova, Eckhard Schulz.    Praha : Ústav makromolekulární chemie : Akademie věd České republiky ; Berlín : Spolkový ústav pro materiálový výzkum a zkoušení, 1996 . 87 s. . ISBN 80-85009-25-0

    Microscopy, photography and morphology of polymers
  5. Molekulární kuchyně, aneb, Molekuly, které vaříme, jíme a pijeme / Miroslav Raab.    V Praze ; Podlesí : Dauphin, 2014 . 143 s. il. ; . ISBN 978-80-7272-629-5 - C 360.195
    Umístění: 664 - Potravinářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.