Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth m0055733^"
  1. Metody detekce patogenních mikroorganismů v potravinách / Eva Jičínská, Jana Havlová.    Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1996 . 115 s. . ISBN 80-85120-49-6 - C 287.251
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Mikrobiologické metody v kontrole jakosti mléka a mlékárenských výrobků / Jana Havlová, Eva Jičínská, Hana Hrabová.    Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1993 . 243 s. obr., fotogr., tab. ; . ISBN 80-85120-37-2 (brož.) - C 278.437
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad00/010

  3. Muzikál Zlatá rána si zaslouží pozornost / Jana Havlová.   -- In:  Českobudějovické listy -- 7/289 (10.12.1998), s. 8. 

    článek
  4. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Nové metody mikrobiologického zkoušení a jejich aplikace v mlékárenské praxi.    Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu Výzkumného ústavu potravinářského průmyslu, 1988 . 42 s. tb. ; - C 258.459
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  5. Patogenní mikroorganismy v mléce a mlékárenských výrobcích / Eva Jičínská, Jana Havlová.    Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1995 . 106 s. . ISBN 80-85120-47-X - C 284.576
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  6. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Syřidla živočišná a mikrobiální / Miloš Teplý, Jaroslav Mašek, Jana Havlová.    Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1976 . 287 str. il., tab. - C 202.166
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.