Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth 0298536^"
  1. Divoké kvašené nápoje : limonády, piva, vína, medoviny / Pascal Baudar ; překlad Tomáš Roztočil.    Praha : Alferia, 2022 . 299 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-271-3479-3 - C 407.542
    Umístění: 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010
    Na Sadech dospělé10/000

  2. Kouzlo fermentace s plísní koji / Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková.    Praha : Alferia, 2023 . 333 stran, 16 stran obrazových příloh ilustrace (převážně barevné) ; . ISBN 978-80-271-1342-2 - C 416.436
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  3. Umění fermentace. Díl druhý, Pivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil.    Praha : Alferia, 2021 . 337 stran ilustrace (některé barevné) ; . ISBN 978-80-271-0315-7 - C 404.163/2
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010

  4. Umění fermentace. Díl první, Postupy & vybavení, nakládaná zelenina & kimčchi, kysané nápoje, domácí kefíry, jogurty & sýry, medoviny, vína & cidery / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil.    Praha : Alferia, 2021 . 353 stran ilustrace (některé barevné) ; . ISBN 978-80-271-0316-4 - C 404.163/1
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.