Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth 0201935^"
  1. Akademik Josef Dobiáš (1888-1972) : historik, klasický filolog a pelhřimovský rodák se vrací domů / Hana Kábová, Ivana Koucká.    Praha : Masarykův ústav a Archiv AV ČR, v.v.i. ; Pelhřimov : Muzeum Vysočiny Pelhřimov, p.o., 2019 . 39 stran ilustrace (převážně barevné), 1 mapa, portréty, faksimile ; . ISBN 978-80-88304-11-1. ISBN 978-80-87228-21-0 - C 391.988
    Umístění: 930 - Historické vědy. Archivnictví. Kulturní dějiny
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100
    Lidická volný výběr10/000

  2. Fragmenty řeckých tragiků v překladech a studiích Zdeňka K. Vysokého / Jakub Čechvala (ed.) ; s úvodními texty Evy Stehlíkové a Jakuba Čechvaly.    Praha : Filosofia, 2019 . 367 stran . ISBN 978-80-7007-593-7 - C 392.876
    Umístění: 821.1 - Indoevropská literatura. Nevyčleněné evropské literatury
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  3. Chtěl vychovat charaktery / Josef Bílek.   -- In:  Listy Jindřichohradecka -- 8/58 (10.03.1999), s. 12. 

    článek
  4. Josef Dobiáš (1888-1972) : život a dílo / Hana Kábová, Ivana Koucká a kol..    Praha : Masarykův ústav a Archiv AV ČR ; Pelhřimov : Muzeum Vysočiny Pelhřimov, p.o. ve spolupráci s Novou tiskárnou Pelhřimov, spol. s.r.o., 2019 . 253 stran, 24 nečíslovaných stran obrazových příloh ilustrace (některé barevné), portréty, faksimile ; . ISBN 978-80-88304-10-4. ISBN 978-80-87228-22-7 - C 392.856
    Umístění: 930 - Historické vědy. Archivnictví. Kulturní dějiny
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100
    Lidická volný výběr10/000

  5. Posledních deset let Hynka Jaroslava Mejsnara (1885 - 1895) / Josef Bílek.   -- In:  Výběr z prací členů Historického klubu při Jihočeském muzeu v Českých Budějovicích -- 30/3 (1993), s. 205-207. 

    článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.