Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth 0193925^"
  1. Effects of chemicals present in sewage treatment plants' effluents on fish = Vliv chemikálií přítomných ve výtocích z čistíren odpadních vod na ryby : [Ph.D. thesis] / Kateřina Grabicová.    Vodňany : Faculty of Fisheries and Protection of Waters, University of South Bohemia in České Budějovice, 2014 . 85 s. il., mapy ; . ISBN 978-80-87437-99-5 (brož.) - C 359.795
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  2. Metodika sledování kontaminace povrchových vod organickými cizorodými látkami pomocí pasivních vzorkovačů / R. Grabic, K. Grabicová, G. Fedorova, O. Golovko, T. Randák.    Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2015 . 33 stran ilustrace ; . ISBN 978-80-7514-031-9 - C 365.717
    Umístění: 54 - Chemie. Obecná chemie
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  3. Ryby dostávají nechtěnou psychoterapii : našimi řekami kromě vody proudí také léčiva z odpadních vod. Podle Kateřiny Grabicové může jejich dopad ohrozit i český vodní ekosystém / Kateřina Grabicová, Michal Bělský ; Foto: Petr Lundák, MAFRA.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 31, č. 114 (18.05.2020), s. 14.  Ilustrace

    článek
  4. Využití pasivních vzorkovačů POCIS pro monitoring farmak a pesticidů v povrchových vodách / R. Grabic, B. Vrana, G. Fedorova, H. Švecová, J. Urík, D. Červený, O. Golovko, K. Grabicová, M. Šandová, J. Turek, T. Randák.    Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, [2018] . 50 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7514-067-8 - C 400.762
    Umístění: 504 - Ohrožení životního prostředí. Přírodní katastrofy
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.