Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth 0134146^"
  1. Aplikace technologie "finishing feeding" do chovu ryb v praktických podmínkách českého rybářství / T. Zajíc ... [et al.].    Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2013 . 38 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-87437-78-0 (brož.) - C 355.552
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  2. Impact of production systems on lipid quality of common carp (Cyprinus carpio) = Vliv chovu na kvalitu tuku kapra obecného (Cyprinus carpio) / Tomáš Zajíc.    Vodňany : Faculty of Fisheries and Protection of Waters, University of South Bohemia in České Budějovice, 2013 . 110 s. il. ; . ISBN 978-80-87437-73-5 (brož.) - C 353.339
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  3. Metody terénních analýz měření obsahu tuku v mase kapra obecného / J. Másílko, T. Zajíc, S. Sampels, J. Mráz, D. Hlaváč.    Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 . 30 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7514-015-9 - C 365.718
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  4. Možnosti produkce sladkovodních ryb s vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin / T. Zajíc ... [et al.].    Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2011 . 34 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-87437-27-8 (brož.) - C 347.029
    Umístění: 639.2/.6 - Chov ryb. Rybníkářství. Rybolov
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100
    Lidická příruční sklad10/000

  5. Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa / T. Zajíc, J. Másílko, J. Mráz, S. Sampels.    Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 . 38 stran ilustrace, tabulky, grafy ; . ISBN 978-80-7514-011-1 - C 365.712
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  6. Porovnání zastoupení mastných kyselin v bílé svalovině užitkových hybridů Ropšínského kapra = White muscle fatty acid composition of different crossbreds of Ropsha scaly carp / T. Zajíc, J. Mráz, M. Kocour, J. Picková.   -- In:  Bulletin VÚRH Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 48, č. 4 (2012), s. 21-30.  ilustrace

    článek
  7. Vliv technologie chovu na zastoupení mastných kyselin ve svalovině sumce velkého (Silurus glanis L.) = Influence of rearing technology on distribution of fatty acids in european catfish (Silurus glanis L.) flesh / T. Zajíc... [et al.].   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 46, č. 2 (duben-červen 2010), s. 25-33.  il.

    článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.