Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth 0042608^"
  1. Měření diverzity koprofágních brouků : metodika / Martin Šlachta, Jan Frelich, Jan Váchal.    České Budějovice : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta, 2008 . 18 s. il. . ISBN 978-80-7394-117-8 (kroužková vazba) - B 49.409
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  2. Měření půdní aktivity koprofágních brouků / autoři Martin Šlachta, Jan Frelich, Jan Váchal.    V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2008 . 18 l. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-7394-119-2 - B 49.410
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  3. Stanovení funkční struktury společenstva koprofágních brouků / autoři Martin Šlachta, Jan Frelich, Jan Váchal.    V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2008 . 23 l. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-7394-118-5 - B 49.407
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  4. Výskyt vzácných druhů čmeláků (Hymenoptera: Apidae) v jižních Čechách = Occurence of rare bumblebees (Hymenoptera: Apidae) in South Bohemia / Martin Šlachta, Josef Miesbauer, Vojtěch Němec, Marek Halada.   -- In:  Sborník Jihočeského muzea v Českých Budějovicích. Přírodní vědy -- ISSN 0139-8172. -- ISBN 978-80-7646-018-8. -- Roč. 61, (2021), s. 116-118. 

    článek
  5. Výsledky průzkumu letních druhů včel (Hymenoptera: Apoidea) ve vojenském výcvikovém prostoru Boletice : Results of a survey of summer bee species (Hymenoptera: Apoidea) in Boletice military training area / Martin Šlachta, Vojtěch Němec, Josef Misbauer.   -- In:  Sborník Jihočeského muzea v Českých Budějovicích. Přírodní vědy -- ISSN 0139-8172. -- ISBN 978-80-7646-018-8. -- Roč. 61, (2021), s. 96-102.  Ilustrace

    článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.