Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth 0041237^"
  1. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Ogólna technologia żywności / E. Pijanowski przy współudziale M. Dłużewskiego.    Warszawa : Wydawnictwa naukowo-technicze, 1972 . 597 s. il. - C 85.380
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Základy chémie a technológie mliekárstva. 2 diel, Maslo - syry - kazein, výrobky zo syrovátky / Eugeniusz Pojanowski ; z pol. orig. Zarys chemii i technologii mleczarstwa tom 2., maslo, sery, kazeina, produkty z serwatki prel. kol..    Bratislava : Príroda, 1978 . 623 s. - C 208.840/2
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.