Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth 0113942 t150a^"
  1. kuchařství
    gastronomie
    jídla
    kuchaři
    kuchařky
    kuchařské knihy
    Užší termín: dranžírování
    Užší termín: flambování
    Užší termín: fritování
    Užší termín: grilování
    Užší termín: kuchařské recepty
    Užší termín: mixování potravin
    Užší termín: molekulární gastronomie
    Užší termín: pečení
    Užší termín: pomalé vaření
    Užší termín: příprava jídel
    Užší termín: příprava nápojů
    Užší termín: uzení
    Užší termín: vaření
    Užší termín: vaření na otevřeném ohni
    Užší termín: vaření v přírodě
    Užší termín: zdobení pečiva
    cookery
    Soubor věcných témat
    (22) - Soubor věcných témat
    (6) - ČLÁNKY
    (178) - KNIHY
    (2) - Staré tisky
    (37) - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    předmětové heslo
  2. potravinářská chemie
    chemie potravinářská
    chemie potravin
    kontrola potravin
    molekulární gastronomie
    potraviny
    Užší termín: analýza potravin
    Širší termín: aplikovaná analytická chemie
    food chemistry
    Soubor věcných témat
    (5) - Soubor věcných témat
    (2) - Soubor skupin tezauru - věcné témata
    (2) - ČLÁNKY
    (59) - KNIHY
    (1) - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    předmětové heslo


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.