Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 1  
Váš dotaz: Všechna pole = "Diffusion of Food Culture Cookery and Food Education in Europe since the Eighteenth Century"
  1. The diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day : eight symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) "The Diffusion of Food Culture: Cookery and Food Education in Europe since the eighteenth century", Prague, 30 September - 5 October 2003 / edited by Derek J. Oddy and Lydia Petráňová.    Prague : Academia, 2005 . 300 s. il. ; . ISBN 80-200-1325-3 - B 46.365
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.