Výsledky vyhledávání
- Domácí porážky drůbeže a králíků / Wilhelm Bauer. [Líbeznice] : Víkend, 2018 . 126 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7433-228-9 - C 382.150
Umístění: 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso - Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty / Carsten Bothe. Praha : Vašut, 2021 . 87 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7541-239-3 - C 400.911
Umístění: 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Ekonomičeskoje stimulirovanije v rybnoj promyšlennosti v novych uslovijach planirovanija / I.P. Mal'cev. Moskva : Piščevaja promyšlennost', 1968 . 161 s. il. - C 68.848
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Finansovaja rabota na mjasokombinatach i v organizacijach po zagotovkam i otkormu skota / M. I. Basovič. Moskva : Piščevaja promyšlennost', 1967 . 266 s. - C 64.494
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Hygiene der Fleischgewinnung. Jena : Gustav Fischer, 1978 . 134 s. obr. a grafy ; 22 cm - C 214.661
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - Jakost a zpracování ryb / Ivo Ingr. V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2004 . 102 s. il. ; . ISBN 80-7157-804-5 - S 30.572
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - Konské maso může se jísti : swobodné slowo k ponaučení obecenstwa a na odpor protiwníkům / od Ondřeje Khuen-a ; zčeštil a rozmnožil Jozef Stanislaw Menšík. W Jindřichowě Hradci : Tisk Aloisia Josefa Landfrasa, 1854 . 23 s.
- *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Kupujeme a upravujeme maso / Rudolf Böhm, Maryna Klimentová. Praha : Merkur, 1970 . 232, [7] s. - C 75.042
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - Maso / autorky textů: Tereza Pavcová, Jana Zbyňková. Praha : Vltava Labe Media, a.s., 2021 . 80 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7026-276-4 - C 404.551
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla