Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 49  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth v0025171 xcla^"
  1. Blaťácké zlato má svůj původ v Itálii : zažeňte mlsnou sýrem / Václav Buryánek.   -- In:  Českobudějovické listy -- 10/174 (28.07.2001), s. příloha Nedělní kanape s. 4 : il.. 

    článek
  2. Cesta od ovčího mléka k chutnému sýru není jednoduchá, na prvním místě je čistota : v sýrárně v Horních Dvorcích na Strmilovsku se vyrábí hlavně přírodní a tvrdý ovčí sýr z mléka od ovcí plemene lacaune / Lenka Novotná .   -- In:  Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- Č. 111 (14.05.2013), s. 6.  il.

    článek
  3. Český Krumlov nabídne lidem sýry z celého světa / (vdo).   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- 14/105 (06.05.2003), s. Jižní Čechy Dnes : [příloha], s. D/1. 

    článek
  4. Evropané sázejí na biopotraviny / (tš) ; foto: MAFA - Slavomír Kubeš.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- 14/224 (24.09.2003), s. Jižní Čechy Dnes : [příloha], s. C/3 : il.. 

    článek
  5. Jadel Arabům chutná, chtějí ještě / Jiří Toman ; Jana Amortová ; foto Leona Fröhlichová.   -- In:  Českobudějovické listy -- 11/49 (27.02.2002), s. 1 : il.. 

    článek
  6. Jadel míří do Libanonu : výrobci pizzy projevili zájem o spolupráci s blatenskými sýraři / Marie Hejlová.   -- In:  Listy Strakonicka -- 1/23 (30.09.1993), s. 9. 

    článek
  7. Jaké je tajemství sýrového království? Madeland! / Alena Řezáčová.   -- In:  Týdeník Palcát -- 1/25 (1995), s. 2. 

    článek
  8. Když kozy zrovna nedojí, vypomohou krávy i konopné čaje / Lenka Zimmelová ; foto: Ladislav Němec, MF Dnes.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 22, č. 11 (14.01.2011). Jižní Čechy Dnes -- S. B3.  il.

    článek
  9. Kvalita odpovídá ceně : naturální výrobky z Madety / (ks).   -- In:  Českobudějovické listy -- 4/190 (16.08.1995), s. 6. 

    článek
  10. Kvůli sýrům chtějí nakupovat více mléka / Petr Pokorný.   -- In:  Právo - Jižní Čechy -- 11/288 (11.12.2001), s. 11. 

    článek

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.