Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth v0017316 xkni^"
  1. Campylobacter sp. v prostředí a v potravinách živočišného původu / Iva Steinhauserová.    Brno : Steinhauser : LAST, 1998 . 110 s. il. ; . ISBN 80-900260-5-2 - C 358.687
    Umístění: 616.9 - Infekční nemoci
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  2. Hodnocení jakosti živočišných produktů / Petr Pipek, Miloslav Pour.    Praha : Česká zemědělská univerzita, 1998 . 139 s. . ISBN 80-213-0442-1 - S 29.891
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  3. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Die Kaltekonservierung unserer tierischen Lebensmittel / von Hans Dräger.    Leipzig : Fachbuchverlag, 1955 . 272 s il. - C 23.679
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  4. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Tierärztliche Lebensmittelhygiene / hrsg. von Günter Farchmin unter Mitarbeit von S. Baldauf ... [et al.].    Jena : Fischer, 1965 . xvi, 345 s. il. - C 56.171
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  5. Základy názorného vyučování nauce o potravinách. Díl I, Potraviny živočišného původu / podle výsledků prací, vykonaných v pedagogickém semináři učitelek domácích nauk v Brně ve školním roce 1932-33, upravili Zdeněk Soldát a Ludmila Parmová.    V Brně : Nákladem Zemského spolku učitelek domácích nauk v zemi Moravskoslezské, 1933 . 95 s. . ISBN (Váz.) - C 343.135/1
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.