Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth v0016053 xcla^"
  1. Boubín pečou ze vzácné pšeničné mouky z pyramid : v Pekařství Vladimír Cais ve Vlachově Březí denně upečou sedm až 10 tisíc bochníků chleba. Specialitou je chléb Boubín, do nějž přidávají mouku vyrobenou z nejstarší známé pšenice kamut. Kvalitní výrobky pomohly firmě ustát krizi / Lenka Zimmelová ; foto: Slavomír Kubeš, MF Dnes.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 21, č. 241 (16.10.2010). Jižní Čechy Dnes -- S. B5.  il.

    článek
  2. Českobudějovická Beseda začíná znovu ožívat : obchod / Alois Štefka ; Anna Turková.   -- In:  Českobudějovické listy -- 9/77 (31.03.2000), s. 14. 

    článek
  3. Historická Beseda opět ožívá.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- 11/86 (11.04.2000), s. příloha Jižní Čechy Dnes, s. 5. 

    článek
  4. Pečivo bude od jara dražší / Václav Dolejší ; foto: MAFA - Jaroslav Sýbek.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- 12/63 (15.03.2001), s. příloha Jižní Čechy Dnes, s. 2 : il.. 

    článek
  5. Pečivo vybíráme hlavně podle vůně : seriál MF Dnes o dobrém jídle a pití se známým jihočeským šéfkuchařem pokračuje tématem o pečivu / Petr Stupka ; foto: Radek Kalhous, MF Dnes.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 23, č. 12 (14.01.2012). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B4.  il.

    článek
  6. Potraviny před Vánoci podražily : zemědělci tvrdí, že obchody předražují : supermarkety vysvětlují shodné ceny brambor / Antonín Pelíšek ; foto: MAFA - Jaroslav Sýbek.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- 14/293 (16.12.2003), s. Jižní Čechy Dnes : [příloha], s. C/4 : il.. 

    článek
  7. Poznámky k 300. výročí úmrtí šumavského skláře M. Müllera a k rodu Jínů z Lomnice nad Popelkou / Miloslav Trnka.   -- In:  Rodopisná revue -- Roč. 10, č. 4 (Zima 2008), s. 16.  Ilustrace

    článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.