Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 21  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth v0015698 xkni^"
  1. Der Branntweinbrennereibetrieb in seiner allerneuesten Vervollkommnung, besonders in Beziehung auf Spirituserzeugung aus Getreide, Kartoffeln und Runkelrübenmellase mittelst Apparaten für ununterbrochene Arbeit und Dampfmaschine / dargestellt von Chr. H. Schmidt.    Wiemar : Bernh. Friedr. Voigt, 1854 . xii, 331 s. il. . ISBN (Brož.) - NE 6.008
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Zlatá Koruna01/000

    kniha
  2. Destilace - jak na to : od návrhu pálenky a kvašení až po metody zrání / Aaron Hyde ; z anglického originálu How to distill ... přeložili Hana Březáková, David Hálek, Jan Koubek a Zuzana Pavlová.    V Praze : Slovart, 2023 . 223 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-276-0743-3 - C 416.535
    Umístění: 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010

  3. Destiláty : objevte, poznejte a vychutnejte si nejkvalitnější lihoviny světa - od absintu a brandy až po vodku a whisky / Joel Harrison a Neil Ridley ; z anglického originálu Distilled ... přeložil Jan Kovář.    [Praha] : Slovart, 2017 . 224 stran ilustrace (převážně barevné), mapy, portréty, faksimile ; . ISBN 978-80-7529-301-5 - C 372.539
    Umístění: 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  4. Domácí výroba slivovice a ostatních destilátů, ovocných šťáv, sirupů a vín / Helena Uhrová.    [Líbeznice] : Víkend, 2009 . 110 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-7433-014-8 (váz.) - C 358.402
    Umístění: 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  5. Domácí výroba slivovice a ostatních destilátů, ovocných šťáv, sirupů a vín / Helena Uhrová.    [Líbeznice] : Víkend, 2015 . 110 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7433-123-7 - C 363.759
    Umístění: 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Vltava10/000

  6. Encyklopedie koktejlů / Simon Polinsky ; [z anglického překladu nizozemského originálu ... přeložila Markéta Schubertová].    Čestlice : Rebo, 2002 . 328 s. barev. il. ; . ISBN 80-7234-217-7 - C 306.509
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  7. Hilfsbuch für die Zollaufsichtsbeamten bei der Überwachung der Brennereien / herausgegeben vom Reichsmonopolamt für Branntwein.    Berlin : Gedruck in der Reichsdruckerei, 1935 . 274 s. il. - C 352.822
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  8. Pálíme ovoce : jak co nejlépe zužitkovat vlastní úrodu / Klaus Hagmann, Birgit Essich ; [z německého originálu ... přeložila Helena Uhrová].    [Líbeznice] : Víkend, 2009 . 95 s. barev. il. ; . ISBN 978-80-7433-011-7 (váz.) - C 358.401
    Umístění: 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Na Sadech dospělé10/000

  9. Příprava ovocných kvasů na výrobu slivovice (a ostatních pálenek) : výroba slivovice a její léčivé účinky / Jan Jílek, Jos. A. Zentrich.    Olomouc : Dobra & Fontána, 1999 . 208 s. il. . ISBN 80-86179-28-1 - C 298.576
    Umístění: 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  10. Technologie kvasného průmyslu. Výroba lihu a ušlechtilých pálenek z ovoce. Výroba octa / napsal Otakar Vondráček.    Praha : Nákladem Československé společnosti chemické, 1930 . vi, 139 s. il. - C 313.447
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad00/100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.