Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth v0013620 xkni^"
  1. Faktory ovlivňující mykotoxikologickou kvalitu ovsa / Kamila Drastichová.    V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2005 . 119 s. il. ; . ISBN 80-7040-834-0 - C 321.378
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  2. Giftpilze, Pilzgifte : Schimmelpilze, Mykotoxine : Vorkommen, Inhaltsstoffe, Pilzallergien, Nahrungsmittelvergiftungen / Roth, Frank, Kormann.    Hamburg : Nikol Verlagsgesellschaft, c1990 . 328 s. il. (některé barev.) ; . ISBN 3-933203-42-2 (váz.) - C 348.468
    Umístění: 582.2 - Nižší rostliny
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  3. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Mycotoxins in food : proceedings of the 2nd International Symposium IUPAC and PAN, 23-25 July, 1974, Pulawy, Poland.    Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe , 1977 . 293 s. il. - C 215.516
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  4. Vláknité mikromycety (plísně), mykotoxiny a zdraví člověka / František Malíř, Vladimír Ostrý a kolektiv autorů.    Brno : Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů, 2003 . 349 s. il. (převážně barev.), portréty ; . ISBN 80-7013-395-3

    Vláknité mikromycety (plísně), mykotoxiny a zdraví člověka


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.