Výsledky vyhledávání
- Faktory ovlivňující mykotoxikologickou kvalitu ovsa / Kamila Drastichová. V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2005 . 119 s. il. ; . ISBN 80-7040-834-0 - C 321.378
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 0 0/1 0 0 - Giftpilze, Pilzgifte : Schimmelpilze, Mykotoxine : Vorkommen, Inhaltsstoffe, Pilzallergien, Nahrungsmittelvergiftungen / Roth, Frank, Kormann. Hamburg : Nikol Verlagsgesellschaft, c1990 . 328 s. il. (některé barev.) ; . ISBN 3-933203-42-2 (váz.) - C 348.468
Umístění: 582.2 - Nižší rostlinyPobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická příruční sklad 1 0/0 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Mycotoxins in food : proceedings of the 2nd International Symposium IUPAC and PAN, 23-25 July, 1974, Pulawy, Poland. Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe , 1977 . 293 s. il. - C 215.516
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0