Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 59  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth v0013138 xkni^"
  1. Ájurvéda : život v rovnováze / Maya Tiwari ; přeložila Anna Štorkánová.    Praha : Alferia, 2020 . 313 stran ilustrace ; . ISBN 978-80-271-2536-4 - C 395.296
    Umístění: 615.8 - Fyzioterapie obecně. Alternativní medicína
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Analytické metody pro mléko a mlékárenské výrobky. Díl 1., Chemie.    Praha : Mlékárenský průmysl, 1986 . 439 s. obr., tb. ; - C 255.838/1
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  3. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Co z mléka a z mléčných výrobků / Hana Sedláčková ; Il. Eva Řežábková ; Fot.: Eduard Sládek.    Praha : Práce, 1972 . 32, [1] s. - B 14.191
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  4. Domácí jogurt, tvaroh a sýr / Cosima Bellersen Quirini.    Praha : Vašut, 2021 . 144 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7541-265-2 - C 399.057
    Umístění: 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010
    Na Sadech dospělé00/010
    Suché Vrbné01/000

  5. Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků : návody pro praktická cvičení / Hedvika Dragounová.    Praha : Česká zemědělská univerzita, Agronomická fakulta : ISV, 2003 . 57 s.
    . ISBN 80-86642-24-0. ISBN 80-213-1029-4

    Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků
  6. Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část II., Základy zpracování a zbožíznalství mléka a mléčných výrobků / Milan Pešek.    České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997 . 182 s. . ISBN 80-7040-237-7 - S 24.405/2
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/100

  7. Hygiena a technologie mléčných výrobků / Jindra Lukášová a kolektiv.    Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2001 . 180 s. il. ; . ISBN 80-7305-415-9 - S 28.117
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  8. Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků : návody k praktické výuce v mlékařské dílně / Bohumíra Janštová, Josef Holec.    Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2004 . 71 s. il. ; . ISBN 80-7305-486-8 - S 30.859
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  9. Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků : praktická cvičení / Bohumíra Janštová a kolektiv.    Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2009 . 84 s. . ISBN 978-80-7305-061-0 (brož.) - S 32.998
    Umístění: 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  10. Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků : praktická cvičení II / Bohumíra Janštová.    Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2009 . 65 s. il. ; . ISBN 978-80-7305-060-3 (brož.) - S 33.004
    Umístění: 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.