Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 16  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth v0011190 xcla^"
  1. Boubínský prales... / text Pavel Hubený ; 2x foto: Pavel Hubený a 4x Josef Seidel.   -- In:  Šumava -- ISSN 0862-5166. -- Jaro (2018), s. 4-5.  Ilustrace

    článek
  2. Historie výzkumu v boubínském pralese / text Tomáš Vrška, Libor Hort, Dušan Adam.   -- In:  Šumava -- ISSN 0862-5166. -- Zvláštní číslo (Boubín 2008), s. 14-17.  Ilustrace

    článek
  3. Je to mrtvý les nebo není? / text a foto Pavla Čížková.   -- In:  Šumava -- ISSN 0862-5166. -- č. 4 (Zima 2014), příloha, s. 6-7.  Ilustrace

    článek
  4. Johnovo prozření / text Pavel Hubený ; foto Pavla Čížková.   -- In:  Šumava -- ISSN 0862-5166. -- Léto (2018), s. 20-21.  Ilustrace

    článek
  5. Letokruhy vypráví příběh o historii horských smrčin na Šumavě / text a foto Vojtěch Čada.   -- In:  Šumava -- ISSN 0862-5166. -- č. 4 (Zima 2014), příloha, s. 10-11.  Ilustrace

    článek
  6. Malá exkurze mezi letokruhy šumavských smrčin, aneb, Jak to bylo u Plešného jezera a nad Březníkem / text a foto Tomáš Koutecký.   -- In:  Šumava -- ISSN 0862-5166. -- Zima (2015), příloha, s. 2-3.  Ilustrace

    článek
  7. Malé stromky - svět sám pro sebe / text Pavel Hubený ; foto: Vladislav Hošek, Pavel Hubený.   -- In:  Šumava -- ISSN 0862-5166. -- Léto (2015), s. 6-7.  Ilustrace

    článek
  8. Mrtvé dřevo : nedílná součást nejen přirozeného lesa / text Pavel Bečka ; foto: Michael Göggelmann a Pavel Bečka.   -- In:  Šumava -- ISSN 0862-5166. -- Podzim (2016), s. 12-13.  Ilustrace

    článek
  9. Na Šumavě je přes 600 let starý smrk / (rek) ; foto: Václav Pancer, ČTK.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 27, č. 145 (21.06.2016), s. 11.  ilustrace

    článek
  10. Nefcerka : pohádkový prales západních Tater / text a foto Pavel Hubený.   -- In:  Šumava -- ISSN 0862-5166. -- Zima (2018), s. 18-19.  Ilustrace

    článek

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.