Výsledky vyhledávání
- A jako přílohu si dám... Hranolky z Tábora! : známý šéfkuchař Martin Svatek navštívil táborskou společnost Friall, která se zabývá výrobou předsmažených a hluboce zmražených hranolků a dalších výrobků z brambor / Martin Svatek ; foto: František Panec, MAFRA. -- In: Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 25, č. 49 (27.02.2014). Jižní Čechy Dnes -- S. B4. il.
- Alchymie bramborového salátu : uznávaný šéfkuchař v dnešním díle seriálu MF DNES nabízí recepty a tipy na tradiční vánoční pokrm / Petr Stupka ; foto: Slavomír Kubeš, MAFRA. -- In: Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 24, č. 277 (28.11.2013). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B4. il.
- Brambora? Nejdřív květina a léčivá bylina ; Až pak jídlo : jihočeský šéfkuchař v dnešním díle seriálu MF Dnes nabízí recepty a tipy, jak naložit s bramborami / Petr Stupka ; ilustrační foto: Petr Lemberk. -- In: Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 23, č. 227 (27.09.2012). Jižní Čechy Dnes -- S. B4. il.
- Nejlepší je Adéla ; Pěkně žlutá a velká pět až osm centimetrů : známý jihočeský šéfkuchař tentokrát navštívil Zemědělské obchodní družstvo Podhradí Choustník na Táborsku / Petr Stupka ; foto: Ladislav Němec, MF Dnes. -- In: Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 22, č. 253 (29.10.2011). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B4. il.
- "Pořád vedou hranolky, ale populární jsou i bramboráky" : Josef Hlavinka je dvanáctým rokem majitelem táborské firmy Friall / Josef Hlavinka, Martin Beneš. -- In: Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 25, č. 61 (13.03.2014). Jižní Čechy Dnes -- S. B3. il.