Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth m0132790 xkni^"
  1. Cereální chemie a technologie I : cereální chemie, mlýnská technologie, technologie výroby těstovin / Josef Příhoda, Pavel Skřivan, Marie Hrušková.    Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2003 . 202 s. il. ; . ISBN 80-7080-530-7 - S 29.556/1
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Cereální chemie a technologie II : pekárenství.    Praha : Vysoká škola chemickotechnologická, 1984 . 1 sv. - S 14.285/2
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická20/000

  3. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Cereální chemie a technologie III : technologie trvanlivého pečiva a snack výrobků.    Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 1991 . 58 s. . ISBN 80-7080-099-2 - S 14.285/3
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická20/000

  4. Základy pekárenské technologie / Josef Příhoda, Pavla Humpolíková, Dana Novotná.    Praha : Pekař a cukrář, 2003 . 363 s. il. ; . ISBN 80-902922-1-6 (váz.) - C 338.731
    Umístění: 664 - Potravinářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.