Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 12  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth k0000520 xcla^"
  1. „Koně a voli že zase vydáni býti mají" : (Marginálie z doby obléhání Českých Budějovic stavovským vojskem) / Tomáš Sterneck.   -- In:  Výběr -- ISSN 1212-0596. -- Roč. 50, č. 1 (2013), s. 40-50.  il.

    článek
  2. Druhé obléhání J. Hradce. (pokr.) / Karel Veselý.   -- In:  Volma, Vladimír . Zlatá růže -- č. 10 (1993), s. 6-9. 

    článek
  3. List Pavla Michny z Vacínova do Českých Budějovic z 31. července 1618 / Tomáš Sterneck.   -- In:  Staré Budějovice -- č. 4 (2010), s. 41-50. 

    článek
  4. Obležení J. Hradce Dampierem. (pokr.) / Karel Veselý.   -- In:  Volma, Vladimír . Zlatá růže -- 9 (1993), s. 8-11. 

    článek
  5. Přísaha českobudějovických měšťanů z 22. července 1618 / Tomáš Sterneck.   -- In:  Jihočeský sborník historický -- ISSN 0323-004X. -- Roč. 85, (2016), s. 368-387. 

    článek
  6. Slavata a pražská defenestrace. (pokr.) / Karel Veselý.   -- In:  Volma, Vladimír . Zlatá růže -- /8 (1993), s. 11-13. 

    článek
  7. Soupisy útrat na Thurnovy vojáky v Přesece a Břilicích z června 1618 : (K pobytu stavovských ozbrojenců na Třeboňsku) / Tomáš Sterneck.   -- In:  Výběr -- ISSN 1212-0596. -- Roč. 53, č. 3 (2016), s. 179-189.  Ilustrace

    článek
  8. Svědectví z rozbouřeného města. (Relace o českobudějovických událostech v polovině roku 1618) / Tomáš Sterneck.   -- In:  Jihočeský sborník historický -- ISSN 0323-004X. -- Roč. 84, (2015), s. 351-381.  Ilustrace

    článek
  9. " V dobrém pokoji, svornosti a srozumění zůstáváme a zůstávati chceme" : korespondence Jindřicha Matyáše hraběte z Thurnu a Valsassiny s Českými Budějovicemi z června 1618 / Tomáš Sterneck.   -- In:  Výběr -- ISSN 1212-0596. -- Roč. 51, č. 2 (2014), s. 97-112.  Ilustrace

    článek
  10. Václav a Alžběta v plamenech / (ah).   -- In:  Listy Jindřichohradecka -- 1/10 (15.09.1993), s. 10. 

    článek

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.